Articole

Ai talent, arata-ne! - duminică, 06 martie 2016

Ai talent, arata-ne!

Am participat la un eveniment foarte frumos. Asociatia Dicta Brasov a organizat in data de 6 martie 2016, un concurs deosebit de talente pentru juniori. In aceasta zi frumoasa, juniorii s-au prezentat in fata juriului, pentru obtine mult ravnitul trofeu al primei editii Ai talent, arata-ne!.

Noi, am obesrvat, ca juriul a fost incantat de ce a vazut si de cea ce a auzit si sincer ca nu a stiu cui sa-i ofere trofeul la finalul concursului. Evenimentul s-a dresat si copiilor cu nevoi speciale. A fost impartiti in urmatoarele categorii:

Categoria I: juniori 4-7 ani,
Categoria II: juniori 8-13 ani,
Categoria III: juniori cu cerinte educationale speciale

Castigatorii editiei Ai talent, arata-ne

Va spunem cu mana pe ininma ca avem copii talentati. Speram doar sa-i apreciem la justa valoare si sa-i sustinem in continuare in tot ceea ce fac!

Au ridicat trofeul sus, cat mai sus si s-au bucurat ca au participat la acest concurs. De abia asteapta sa vina a doua editie!

Micutii nostri dansatori i-au sustinut. Au fost prezenti cu un moment artistic. Radu Casagranda Gavrila, Diana Enache, Tudor Damian, Lizuca Glogojeanu, George Carpinisan si Miruna Pasc au dansat Vals Lent, Jive si Cha-cha. S-au simiti grozav pe ringul de dans. Au dansat fara emotii, ca adevarati profesionisti.

Ne-am bucurat cu totii de un eveniment reusit, bine organizat.

Le uram organizatorilor, Asociatia Dicta si Pizzeria Dodo, sa aiba din ce in ce mai multi participanti la urmatoarele editii!

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro