Evenimente corporatii

Evenimente corporatii

Orice firma este un organism viu. In decursul evolutiei sale, au loc, ca si in existenta umana, anumite evenimente deosebite, care pot insemna foarte mult pentru imaginea ei.

Caracterul spectaculos, dinamic si elegant al dansului sportiv constituie vectorul ideal, rafinat si puternic, ce sustine mesajul principal ce trebuie transmis in cadrul evenimentului firmei. Experianta ne-a demonstrat ca includerea unor numere de dans sportiv in programele de desfasurare a evenimentelor deosebite ale firmelor a dinamizat atmosfera, participantii inconjurandu-ne cu multa simpatie si admiratie,

Cursuri la cerere

Exista foarte multe firme care doresc sa ofere angajatilor sai, pe langa drepturile salariale, o serie de beneficii reprezentate de facilitati de petrecere a timpului liber. Am fost contactati de firme care ne-au cerut sa organizam pentru angajatii lor cursuri, demonstratii sau miniconcursuri de dans. In functie de cerintele firmelor, acestea s-au desfasurat fie in salile noastre, fie la sediile clientilor.

Experienta acumulata in evenimentele la care am fost solicitati in decursul timpului ne dau posibilitatea ca, in functie de dorintele clientului sa creem un program de cea mai buna calitate, care sa ii ofere acestuia eficienta maxima in atingerea scopurilor sale.

De asemenea, pentru insufletirea atmosferei, putem organiza miniconcursuri de dans in care invitatii isi pot masura talentul de dansatori sub supravegherea dansatorilor si tehnicienilor nostri.

created by Antiq Design | www.antiq.ro