Articole

Locul al II-lea la Ancona Open , 9-10 octombrie 2010 - marți, 19 octombrie 2010

Locul al II-lea la Ancona Open , 9-10 octombrie 2010

Saptamana trecuta am plecat in Italia.

Nu pentru antrenamente asa cum suntem obisnuiti, ci pentru a participa la Ancona Open, o competitie care i-a avut printre organizatori pe William Pino si Alessandra Bucciarelli. Nu am fost singuri (Marius Hiruta si Andra Trasnea), ci insotiti de antrenorul nostru domnul Mircea Gavrila, arbitru la aceasta competitie si de Iuli si Ioana (Iulian Bratulescu si Ioana Vranceanu).

Andra Trasnea si Marius Hiruta , Academia de Dans Brasov

Am inceput cu competitia Rising Stars , unde personal m-a frapat grija pentru vestimentatie si coafura a perechilor italiene, de la cea mai buna pana la cea mai slaba. Dupa un maraton de 4 runde am reusit, spre bucuria noastra, sa ne calificam in finala alaturi de 2 perechi italiene, o pereche din Slovacia, una din Danemarca si una din Polonia. Deja ne atinsesem obiectivul stabilit si nu vroiam decat sa dansam cat mai bine.

Am dansat finala incurajati de Iulia si Ioana, care reusisera in acel concurs sa tina piept perechilor italiene ocupand locul 51. Apoi am inceput sa speram. Poate nu luam locul 6, poate luam 5, poate 4 si tot asa. Personal, as fi preferat orice loc in afara de 4 care ne tot urmareste de 2 ani incoace. N-am luat 4, nici 5, ci am urcat pe podium pe pozitia a 2-a.

A 2-a zi, la IDSF Open Standard am reusit sa ne clasam pe locul 16 evoluand alaturi de perechi de tot ale dansului sportiv mondial. Ne-a bucurat foarte mult faptul ca am reusit sa reprezentam Romania cu succes in aceasta finala.

Atat in zilele in care am dansat, cat si in ziua in care i-am privit de pe margine pe competitori am remarcat totusi raceala publicului in fata unor asemenea dansatori de valoare. Au fost finale de IDSF cu prezente remarcabile din varful clasamentelor mondiale, concursuri de profesionisti si campionatul italian, probabil cel mai puternic campionat din lume. Cu toate acestea publicul a fost rece...sau sa fie antiteza cu galeria extraordinara de care am avut parte la Brasov?

Oricum noi ne-am bucurat de spectacol, de posibilitatea da a dansa alaturi de perechi de asemenea valoare si de prezenta unor personalitati ale dansului sportiv mondial la Ancona Open 2010.

 

Andra Trasnea

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro