Articole

Dance Academy Party - miercuri, 31 octombrie 2012

Dance Academy Party

Dragii nostri, suntem norocosi ca avem atat de multi copii alaturi de noi. Dansul sportiv nu este doar un sport, el reprezinta bucurie, miscare, pasiune si spirit de competitie.

Ritmul pasilor si entuziasmul copilasilor nostri sunt doua lucruri importante, care ne motiveaza zilnic sa gasim cea mai buna modalitate de a fi mai intai prietenii lor, si mai apoi indrumatorii lor. Ei iubesc eleganta stilurilor standard si energia dansurilor latino. Sunt cei care nu se incrunta, cand le cerem sa repete pasii de multe ori pana le ies bine si sunt cei care ar sta de dimineata pana seara in sala de dans, daca nu ar veni parintii sa-i “roage” sa mearga acasa.

Energia micilor nostrii printi, muschetari, vrajitori, karatisti, zane, iepurasi, fantomite, buburuze, tigancuse, pirati, lei, dovlecei, zmeurele, soricei, seici, indieni, cowboy, catelusi, haiduci, pisicute, lilieci, brazilieni, mexicani si albe ca zapada, a dus la succesul primului nostru bal mascat pentru copii.

Data de 31 octombrie 2012 a fost ziua cand 86 de copii ne-au batut la usa. Copii mascatii au incercat sa ne sperie ca ne aduca noroc, sa ne incante cu o poezie sau un cantecel, sa danseze ca sa indeparteze spiritele rele, cu totii stiind de traditiile de Halloween.

Am inceput cu o scurta prezentare a costumelor, urmata de “Scaunele muzicale”, pe ritmuri de cha-cha, jive, rumba, rock’n’roll, iar dragii de ei au recunoscut ritmul melodiilor si au dansat pana cand rand pe rand, au devenit prizonierii Castelului Magic.

Al doilea a fost Jocul Mumiei, in care fiecare dansator si-a impachetat partenerul in hartie si l-a susutinut sa ajunga pana la linia de final in pasi de quick-step. Nu mica ne-a fost mirarea cand am constatat ca nimeni nu s-a impiedicat si ca primii au ajuns cei care danseaza deja in cadrul Academiei de Dans de mai bine de 2 ani. Astfel, ei au demonstrat ca se descurca oricand la o competitie, unde e indicat sa nu te opresti, chiar daca ai oboist. Au urmat si alte jocuri: Prinderea covrigilor (unde au mai ramas putini covrigi, majoritatea fiind papati de micii pofticiosi inainte de inceperea jocului), Pasa portocalelor (unde fiecare pereche a dansat cu portocala pe frunte,  neavand voie sa foloseasca mainile), Prinderea hotului (cand un obiect ales de copii era pasat de la unul la celalalt fara sa observe politistul, care era plecat in misiunea “gasirea obiectului”), Jocul baloanelor (umflarea, modelarea si spargerea a cat mai multor baloane, tot pentru a face mult zgomot si a alunfa spiritele rele), Masa boierilor (unde cei care au ramas fara energie, si-au facut plinul cu bunatati, nelasand firimituri nici fantomelor) si Jocul Sabiilor (unde micutii s-au duelat pentru castigarea dovleacului plin cu bomboane).

Timpul a trecut repede si uite asa ne-au promis ca vor deveni din ce in ce mai buni dansatori. Noi ramanem observatorii si anul urmator, si tot in luna octombrie vom decide daca ne-a adus noroc faptul ca am alungat azi spiritele rele. Echipa de observatori a fost formata din Monica Gavrila, Andreea Pascu, Simona Pascu, Iulian Bratulescu si subsemnata, Laura Gavrila!

Va multumim pentru participare la Dance Academy Party 2012!!!

Grupa Broscutelor
Alexandru Crisan Gabriel
Alexia Szylaghi
Daria
Maya
Sofia Florea
Teodora Parvulescu
 
Grupa Buburuzelor
Amalia Enache
Ana Drugau
Anya Motoc
Carina
Daria Cioloca
Denisa Voicu
Erika
Flavius Voicu
Mara
Mara Chiru
Rebeka
Robert Lazuran
Sara Comaniciu
 
Grupa Muzicienilor
Alexandra Enache
Andra Arcip
Andrei Canu
Desiree Barraco
Ioana Bucsa
Matei Zorca
Monica Szylaghi

Grupa Strumfilor
Abigail Saldamha
Adelina Butum
Alexandra Barbu
Alexandra Puscas
Alexia Ifrim
Ami Balint
Amna Bhatti
Ana Nestor
Anna Plugaru
Brianna
Daria Cranganu
Darius Lazuran
Diana Nestor
Emre Sezer
Ioana Ovesia
Irina Pelcz
Kira Muresan
Maria Ovesia
Matei Cazacu
Maya Farcas
Medeea Teliscan
Oana Rapa
Radu Gavrila
Sanziana Rusu
Sorina Pelcz
Stefan Piuaru
Stefania Solca
Yasmin Seser
Teodora Purcarea

Grupa Academia
Alexa Bagacian
Alexandru Anton
Anastasia Iosif
Andrei Ferye
Anna Constantinescu
Anna Gavrila
Armand Veres
Bernadette Demian
Casandra Negulescu
Christine Radu
Csilla Madarasz
Daria Marica
Denisa Pacurar
Diana Beldie
Diana Ghisoiu
Ilinca Prelipceani
Ioana Ulieru
Kassandra Veres
Larisa Basescu
Medeea Hutanu
Nicole Bagacian
Paula Teodorescu
Ramina Gaitan
Ruxandra Cocu
Sabina Filofie
Sanziana Muntean
Sara Muresan
Sylvia Hodor
Theo Bunescu
Vlad Radu

Pentru mai multe poze, va invitam sa vizionati galeria noastra!

http://www.academiadedans.ro/ro/galerie-foto/

                                                                                                                                     31.10.2012

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro