Articole

Campionatul de Clase Resita Cupa Mystic editia a- III-a - marți, 23 aprilie 2013

Campionatul de Clase Resita Cupa Mystic editia a- III-a

Medalia de argint la- Clasa D, categoria de varsta 16-18 ani vine la Brasov!

In week-end-ul care s-a incheiat, la Resita s-a desfasurat Campionatului National de Clase, ultima manifestare a Campionatelor Nationale din acest an, eveniment rezervat claselor valorice.

In Sala Polivalenta din Resita, organizator fiind Asociatia Clubul Sportiv “Mystic” Resita, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, pe parcursul a 2 zile (20 si 21 aprilie) pline de adrenalina, s-au desfasurat competitiile de dans sportiv aferente claselor E, D, C si B, toate categoriile de varsta.

Ca de fiecare data cand sunt organizate importante competitii interne sau internationale, si de aceasta data Asociatia Sportiva “Fan Dance Club” (www.academiadedans.ro):

–antrenor dl.Mircea Gavrila (din Brasov), a facut deplasarea cu perechea David Andrei Nicolae - Bejenaru Miruna Maria, pentru competitiile standard si latino aferente categoriei de varsta 16-18 ani,

- antrenor dl. Adrian Neagoe (din Sibiu), a facut deplasarea cu perechea mixta Rodean Constantin Ilie - Radu Rodica Andreea (Fantasy Dance), pentru participarea la clasa D standard si latino, categoria de varsta 19- 35 ani.


Numarul total de perechi inscrise la startul tuturor competitilor s-a apropiat de 550. Concursurile la care perechea noastra a participat au inceput din faza sferturilor de finala. Pentru calificarea in cele 12 locuri disponibile in semifinala competitiei de dansuri standard, Andrei si Miruna au etalat atat cunostintele tehnice dobandite de la antrenorii lor, dl.Mircea Gavrila si instructorii Robert Zsigmond si Andreea Pascu cat si tenacitatea si hotararea de a aduce la Brasov un titlu de valoare.

Si rezultatele nu au intarziat sa apara: nu numai ca au trecut cu brio de semifinala ci s-au clasat pe cea de-a doua treapta a podiumului, la capatul unei finale foarte disputate in care au castigat 2 dansuri (valsul lent si valsul vienz) din cele 4, cucerind astfel medalia de argint si titlul de Vice-campioni nationali la clasa “D” dansuri Standard, categoria de varsta 16-18 ani, depasind sportivi foarte buni de la multe alte cluburi la fel de prestigioase din toata tara (Bucuresti, Timisoara, Iasi, Oradea, Arad, Craiova, Braila, Constanta, Ploiesti, Targu-Mures, Resita, Cisnadie, Sighetu-Marmatiei, etc.).

La competitia rezervata dansurilor latino 16- 18 ani, perechea David Andrei Nicolae - Bejenaru Miruna Maria a obtinut locul 17.

Perechea din Sibiu, Rodean Constantin Ilie - Radu Rodica Andreea ne-a bucurat privirea cu pasii de Samba, Jive, Rumba si Cha cha cha, si ne-au dovedit ca sunt talentati si merita sa obtina locul 3 la clasa D 19-35 ani sectiunea Latino si locul 15 la clasa D 19- 35 ani sectiunea Standard. Ei au intrecut perechi de valoare in dans sportiv, de la cluburi din Timisoara, Resita, Cisnadie, Bucuresti, Braila, Sibiu, Medias, Bistrita, etc.

Rezultate excelente obtinute de perechea brasoveana, prin locul 2 castigat, si de perechea din Sibiu, prin locul 3 castigat, vin sa confirme o data in plus valoarea dansului sportiv al Academiei de Dans Brasov si faptul ca, la orice competitie de dans sportiv la care participa, Brasovul si Sibiul au mereu un cuvant de spus.

Multumirile noastre se indreapta catre toti sustinatorii nostri si nu in ultimul rand catre antrenorii si parintii acestor perechi minunate!

 

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro