Articole

Fan Dance Club la Campionatul National 2010 - joi, 11 martie 2010

Fan Dance Club la Campionatul National 2010

Doua perechi in Finalele Campionatului National al Romaniei:  Marius HIRUTA – Andra TRASNEA si Cristian HARIGA – Noemi DRAGU


Campionatul National al Romaniei desfasurat in week-end-ul trecut la Bucuresti,  a venit cu rezultate de exceptie pentru clubul nostru, din partea celor 10 perechi ce ne-au reprezentat cu succes la aceasta competitie majora.

Cei mai micuti sportivi, antrenati de d-nul Iulian Mazilu si de antrenorii Fan Dance Club, sunt Cristian PANAITE – Raluca HOTOI (Elite Focsani). Dupa un parcurs extraordinar in ambele zile de concurs, au obtinut  loc 15/42 la Standard si loc 36/46 la sectiunea Latino,  la prima lor participare la Campionatul National al Romaniei.

Cristian HARIGA – Noemi DRAGU - Academia de Dans

Unul  din cele mai importante momente ale primei seri s-a petrecut la Juniori II Standard, unde perechea de la Clubul Elite din Focsani, Cristian HARIGA – Noemi DRAGU (loc 6/48) a reusit o clasare mult asteptata in finala competitiei.

Un salt extraordinar a avut perechea Zsigmond Robert – Pascu Andreea care a fost o adevarata surpriza a acestui Campionat.  Confirmand  forma excelenta in care se afla, si-au imbunatatit cu 12 locuri rezultatul de anul trecut, ocupand anul acesta locul 7/48.

Cristina Danu si Mihai Gavrilescu - Academia de Dans Razvan SOCOL – Bianca SOCOL_Academia de Dans Iulian BRATULESCU – Ioana VRANCEANU _ Academia de Dans

Trecem acum la cei mai mari care au participat la categoria Tineret .  Aici participarea a fost mai numeroasa, Fan Dance Club fiind reprezentata la Standard de 6 perechi:

Mihai GAVRILESCU – Cristina DANU loc 19/46
Paul COSTIN – Stefania NECULOIU loc 21/46
Mihai PASCALAU – Ruxandra BLAGA loc 22/46 – Galactic Dance Baia Mare
Vlad ANDRESAN – Andreea RATIU loc 26/46
Razvan SOCOL – Bianca SOCOL loc 26/46
Iulian BRATULESCU – Ioana VRANCEANU loc 39/46

Paul COSTIN_Stefania NECULOIU - Academia de Dans Zsigmond Robert – Pascu Andreea _ Academia de Dans Vlad ANDRESAN – Andreea RATIU _ Academia de Dans

La sectiunea Latino Mihai GAVRILESCU – Cristina DANU s-au calificat de asemenea in sferturi , obtinand locul 18 din 46 de perechi participante.  Celelalte 4 perechi brasovene au fost prezente in optimile competitiei.
Rezultatele acestor  perechi sunt cu atat mai meritorii cu cat trei dintre ele sunt formate de mai putin de trei luni, iar pentru Iuli, Ioana, Paul si Stefi a fost  prima participare la Campionatul National al Romaniei.

Am ajuns si la cea mai importanta categorie din Campionatul National, categoria Adulti.
Fan Dance Club a fost reprezentat la sectiunea Latino de perechea Razvan DINU – Valentina DOBRILA care dupa un dificil an 2009, au reusit sa revina in 2010 si sa obtina o meritorie clasare in semifinalele competitiei.

Razvan DINU – Valentina DOBRILA _ Academia de Dans Florin PAVEL – Roxana MUNTEAN _ Academia de Dans Marius Hiruta - Andra Trasnea .. Academia de Dans

La categoria Standard, in conditiile unei finale foarte stranse, Marius HIRUTA – Andra TRASNEA au reusit sa-si pastreze pozitia obtinuta anul trecut, de data aceasta castigand locul 3 la Tango si Quick Step si locul 4 la Vals Lent, Vals Vienez si Slow Fox.

La aceeasi sectiune, remarcabila a fost clasarea perechii Florin PAVEL – Roxana MUNTEAN, care si-a demonstrat din nou calitatile si competitivitatea, clasandu-se pe locul 13 din 31 de perechi participante, la doar doua puncte de semifinala.

La sfarsitul acestor zile nu ne ramane decat sa ne bucuram de reusitele perechilor noastre si sa speram ca ele isi vor pastra sau chiar imbunatati performantele in week-end-ul urmator la IDSF International Open Dance Masters   2010.

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro