Articole

Carnavalul Verii 2 iunie 2015 - marți, 02 iunie 2015

Carnavalul Verii 2 iunie 2015

In luna iunie am fost prinsi in lumea povestilor, a basmelor pline de culoare, de personaje cu patanii nemaipomenite.  In fiecare coltisor din sala noastra de dans am avut un personaj hazliu, viteaz sau sfatos.

Impreuna am organizat un carnaval spectaculos!  Un carnaval plin de personaje frumoase, din basme si din povesti nemuritoare, dar si actuale! Traiasca  Alba ca Zapada, Adevărata prinÈ›esă, Regatul de gheata, Aventurile lui Habarnam, Aventuri din lumea dinozaurilor, Aventurile lui Sherlock Holmes, Dansatoarea de flamenco, Cartea junglei si cantaretul Smiley!!! :))

Sa vi enumeram pe toti muschetarii nostri  participanti la distractie ar dura prea mult. Daca ar fi sa va relatam despre costumul lor sau despre personajul jucaus interpretat ar dura si mai mult. Si asta pentru ca au fost multi copilasi. Doar am sarbatorit 1 iunie, Ziua copiilor.  La multi ani dragi copii!

 In schimb o sa va spunem cateva detalii despre ce am facut si despre ce am vrut sa facem:

Am fost  cu gandul la dans, la glume, la alergat, la sarituri, la intreceri,  la cautari de comori..la tot ce inseamna joaca. Ne-am impartit in 2 grupe ca sa verificam care dintre noi e mai puternic si mai istet. Ne-am ales 2 sefi de trib: Pavel Anca in rol de Dinozaur prietenos si Popa Raluca deghizata in Pisicuta ascultatoare. Ele la randul lor au avut cate un asistent, Laura Gavrila, respectiv Dan Babonea in rol de Indieni intelepti. Castigatorii au fost Pisicutele ascultatoare, au fost mai rapide in descoperirea stelelor cazatoare. In a doua etapa a fost intrecerile organizate in cadrul jocurilor Dansatori, dansatori vrem ostasi si La perete Stai! Aici au fost castigatori Dinozaurii pietenosi pentru  ca au pasul mai mare si pentru ca s-au dovedit  abili cunoascatori ai coregrafiilor de Jive si Cha-cha.

Si ca sa nu se lase mai prejos prima echipa, Pisicutele ascultatoare, a castigat urmatoarea confruntare: Statuile cu elemente din dansurile standard, latino-americane, si energica Zumba.

Toti copilasi au castigat la etapa succesiva: de desenat pe sine intr-o singura culoare in rol de dansator!

Noi, toata ziua am simtit imbratisari calde de la copilasi cu multe, multe pupicuri pe obrajori.

Ne-am adus aminte de copilarie! Cati dintre voi isi mai aduc aminte de jocurile copilariei? Ne referim la Matele-ncurcate, 1,2,3 La perete. Stai!, Tara, Tara vrem ostasi, Baba oarba, Imparate, imparate cat e ceasul si la numeroasele ore in care ne alegeam cu ce culori sa desenam si sa coloram eroul preferat.

Insa timpul a trecut repede, prea repede!

Acum ne vedeti mari, dar tot copii am ramas si cu draga inima va invitam deja la urmatorul chef cu dans. Nu lipsim de la dans!

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro