Articole

Cei mai frumosi si talentati copii - vineri, 18 decembrie 2015

Cei mai frumosi si talentati copii

Pe scena Salii Mari Patria au urcat zeci de copii care au dansat foarte frumos! Brasovul are cu ce se mandri!

Programul lor de dans a cuprins coregrafii de Cha-cha, Jive, Vals Lent, Vals Vienez, Charleston, Zumba. Toate au fost pregatite cu spor de antrenorii: Pavel Anca, Pascu Andreea, Popa Raluca si Piuaru Dan.

                    Copii Academia de Dans   Copii Academia de Dans

Copii ne-au demostrat ca au retinut fiecare detaliu, fiecare pas de dans si ne-au aratat ca pot dansa fara a fi coplesiti de emotii.

Parintii au avut aparatele de fotografiat si camere de filmat pornite tot timpul. Din momentul in care micutii nostri dansatori au auzit sunetul de pornire a aparatelor de inregistrat, si-au indreptat spatele, si-au lungit gaturile, au intins piciorul drept si si-au lasat greutatea corporala pe cel stang. Acela a fost semnalul pe care-l asteptam. Sunt pregatiti sa danseze!

                                  Copii Academia de Dans

Din ce am observat noi, echipa Academiei de Dans, copii au adorat sa danseze Jive si Zumba! Motivul: pentru ca se misca din tot corpul! Si in salile de dans am urmarit ce-i bucura pe copii si intrun glas putem spune dansurile tematice si dansurile latino-americane, pentru ca sunt energice, dinamice si ritmate.

Multumim copii! Sunteti grozavi! Ne-ati demonstrat ca va place dansul!

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro