Articole

Competitia Internationala Transylvanian Grand Prix 2015 - miercuri, 30 septembrie 2015

Competitia Internationala Transylvanian Grand Prix 2015

Emotii la tot pasul, atat la noi, la antrenorii nostri, cat si la parinti. Intre atatea emotii s-a auzit vocea prezentatorului care ne chema pe ringul de dans.

Multe tinute frumoase, stralucitoare si multe priviri din partea arbitrilor ne-au facut sa ne gandim la tinuta noastra, sa ne inaltam gaturile, sa ne indreptam spatele si sa apropiem picioarele. In aceasta tinuta eleganta am pornit spre centru ringul ca sa putem incepe combinatia de pasi.

Mai intai a dansat colega nostra Denisa Havasi. Rochia ei rosie i-a purtat noroc :). A obtinut locul III in finala categoriei Fete Solo 8-9 ani.

                                     Competitia Transylvanian Grand Prix

La categoria Fete Solo 12-15 ani Georgiana Leizeriuc a primit foarte multe felicitari si aplauze. A obtinut locul I!

                                     Competitia Transylvanian Grand Prix

Noi, ca nu am apucat sa ne prezentam, Teodora Chitiu si Alexandru Anton, am pasit increzatori pe ringul de dans, dar in spatele copertinei am repetat toate combinatiile de dans, atat de agitati am fost. Nu va speriati, ne-am pastrat si energie pentru concurs.

Am dansat Vals Lent, Cha-cha si Jive.

                                                      Competitia Transylvanian Grand Prix

Le multumim mult tuturor care au crezut in noi si care au stat langa ring sa ne incurajeze. Am avut galerie serioasa, incepand cu antrenorii nostri: Anca Pavel si Andreea Pascu, si continuand cu parintii, bunicii, matusile, unchi si multi, multi prieteni.

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro