Articole

Competitiile Bucharest Grand Soul Dance Festival & Bucharest Grand Ball - sâmbătă, 10 decembrie 2016

Competitiile Bucharest Grand Soul Dance Festival &  Bucharest Grand Ball

Bucurii la tot pasul!

Luna decembrie a inceput cu dreptul! Suntem alaturi de sportivii nostri! Suntem mandri de ei! Vorbim de aceea mandrie, pe care o simtim cand observam ochii stralucitori ai copiiilor, plini de bucurie.  Numeroase ore de antrenament din sala de dans au dat roade! In competitii, sunt apreciati de parinti, rude, antrenori, si rasfatati si de arbitrii si de public, prin punctaj, galerie si aplauze frenetice. Am auzit de cel putin 20 de ori "felicitari" sau "Bravo copii"! 

Primul weekend din luna decembrie am fost asteptati la Bucuresti. In sala Apollo din Sector 3, la competitia Bucharest Grand Soul Dance Festival din 4 decembrie 2016 perechea Ola Radu Ioan- Arcip Andra Beatrice a obtinut locul I la categoria Hobby 10-11 ani, perechea Carpinisan George - Chitiu Teodora s-a clasat pe locul 8 la categoria Hobby 12-15 ani si perechea Damian Tudor Nicolas - Glogojeanu Luiza Daria a ocupat in semifinala locul 16 la categoria Hoby 6-9 ani.

In 10 decembrie, in prima zi a competitiei Bucharest Grand Ball, perechea Gavrila Casagranda Radu- Suciu Alexandra Georgeana a obtinut locul I la categoria Hobby 10-11 ani si perechea Carpinisan George-Chitiu Teodora a trecut in finala, obtinand locul VI la clasa Hobby 12-15 ani. Lista castigatorilor a fost completata in urmatoarea zi de perechea Anton Alexandru Andrei-Enache Diana, care a obtinut locul VII din XX, in urma participarii in finala clasei E la categoria 10-11 ani.

Asa s-a incheiat anul competitional 2016, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Cu bucurie, speranta si nerabdare va anutam ca de la anul vom participa cu coregrafii  complexe si frumoase. Doar am avansat la urmatoarele clase valorice: clasa H si E! Ne vom inscrie la clasa E, la categoria de varsta 12-15 ani si la clasa H 10-11 ani!

Va rugam si atunci sa fiti alaturi de noi si sa ne sustineti in traiectoria noastra sportiva. Pentru voi dansam!

 

 

 

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro