Articole

Cupa Hermannstadt, un alt eveniment marca Academia de dans - miercuri, 24 martie 2010

Cupa Hermannstadt, un alt eveniment marca  Academia de dans

Cum si colegii nostrii sibieni meritau un concurs de mare anvergura in orasul lor, intreg colectivul clubului Fan Dance Club a fost supus unei noi provocari in acest week-end: organizarea primei editii a Cupei Hermannstadt, sora mai mica a Cupei Kronstadt ce se afla deja la a 15-a editie si va deveni din aceasta toamna concurs international.

Desi toti membrii clubului au avut un aport mai mic sau mai mare in organizarea acestei competitii , cei care au dus greul acestei competitii au fost Fam. Pavel, fam. Muntean,  domnul Mircea Gavrila, domnul Adrian Neagoe si doamna Ioana Mihalcea. Florin Pavel si Roxana Muntean au trecut pe parcursul acestei duminici de la organizator la lucrator si de la lucrator la concurent, reusind dupa un week-end contra cronometru o buna clasare pe locul 5.

Desi a fost un weekend infernal pentru noi, ca organizatori, acum, la finalul competitiei, putem sa ne bucuram de rezultate si de prezenta extrem de numeroasa a sportivilor, deoarece la acest concurs au participat 560 de perechi din tara. Din pacate datorita numarului urias de perechi inscrise, in ciuda eforturilor noastre, nu am putut evita intarzierile mari la care s-a ajuns si faptul ca cei mici de 6-11 ani au trebuit sa danseze la aceste ore inaintate.

Chiar si in conditiile unei concurente acerbe,  sportivii Fan Dance  au avut rezultate excelente, de la categoriile de copii de 6-9 ani pana la categoria adulti 19-35 ani. Voi incepe cu rezultatele celor mai mici membrii ai Fan Dance Club, care se afla doar la cea de-a doua lor competitie, dar care au deja  in palmares rezultate excelente. La Cupa Hermannstadt, dintr-un total de 50 de perechi, ei au reusit clasari in prima jumatate a clasamentelor sau chiar in semifinala. Este vorba de Chirciu Tudor si Crizbasan Amelia (locurile 18 si 19), Panescu Ovidiu si Voicu Ana Maria (locul 8 si 13) si Dumitrascu Alexandru si Boeriu Bianca (locurile 10 si 11). Suntem mandri de ei si speram  ca aceste clasari sunt doar inceputul unor cariere cu rezultate excelente .
Tot  concursul neoficial ne-a oferit o surpriza de proportii: calificarea perechii Klock Gabriel si Martinica Alexandra  in finala concursului 12-15 ani, la prima lor participare la un concurs de dans sportiv.  Putem spune ca au pasit cu dreptul in lumea dansului sportiv si asteptam si alte clasari foarte bune din partea lor pe viitor.

Razvan Dinu - Valentina Dobrila, Academia de Dans Marius Hiruta - Andra Trasnea, Academia de Dans

Trecem acum la concursul oficial, unde am fost reprezentati la  5 categorii.
Din aceste 5 categorii, 4 au avut pe cea mai inalta treapta a podiumului sportivii pregatiti de antrenorii si instructorii clubului nostru:
•    Caruceru Alexandru si Androne Andra, castigatorii clasei D 14-15 ani,
•    Hariga Cristian si Noemi Dragu (Elite Focsani), castigatorii openului standard 14-15 ani,
•    Dinu Razvan si Dobrila Valentina care s-au impus la toate cele cinci dansuri ale sectiunii latino
16-35 ani
•    Marius Hiruta si Andra Trasnea, care au impresionat arbitrii, castigand  detasat openul standard 16-35 de ani.

Caruceru Alexandru - Androne Andra , Academia de Dans Cristian HARIGA – Noemi DRAGU, Caruceru Alexandru - Androne Andra , Zsigmond Robert - Pascu Andreea

Iar daca pe prima treapta a podiumului categoriei Open standard 14-15 ani s-a aflat o pereche antrenata de noi, locul 2 a revenit colegilor lor Zsigmond Robert si Pascu Andreea. Rezultatele celor doua perechi sunt cu atat mai meritorii cu cat ei au reusit sa intreaca perechea aflata pe locul 5 la Campionatul Romaniei , acest lucru dandu-ne sperante petru clasari si mai bune pe viitor in ierarhia nationala.

Pe langa aceste minunate victorii Fan Dance Club, mentionam si celelalte reusite ale sportivilor nostri:


La Clasa D, perechile Valusescu Dominik si Popa Raluca (locul 10), Avasi Andrei - Serb Diana (locul 24) si Costan Andrei si Nicolau Diana(locul 32), au concurat atat cu sportivi din categoria lor, 12-13 ani, cat si cu sportivii categoriei  14-15 ani. 

La clasa E 16-35 ani, Muscalu Bogdan si Negulescu Ana au obtinut locul 16 la sectiunea latino si locul 18 la sectiunea standard, si ei aflandu-se la primele concursuri in aceasta clasa.

La clasa D 19-35 ani latino perechea Rodean Constantin - Cretu Ana au obtinut locul 10.

Si am ajuns si la ultimele categorii cu reprezentanti  Fan Dance, sectiunile Open standard si Open latino ale categoriei de varsta 16-35 ani.

Pe langa cele doua perechi ce au castigat aceste categorii, clubul nostru a fost reprezentat si de Bratulescu Iulian si Vrancean Ioana si Socol Razvan si Socol Bianca, doua perechi tinere ce s-au luptat cot la cot cu cei de 19-35 de ani, reusind clasari in semifinala la ambele sectiuni: Iulian si Ioana s-au clasat pe locul 10 la sectiunea standard si 11 la sectiunea latino, iar Razvan si Bianca au fost la un pas de finala sectiunii standard obtinand locul 8, dupa  ce obtinusera locul 10 la sectiunea latino.

Tot la categoria de varsta 16-35 de ani au participat si organizatorii acestui eveniment, Florin Pavel, impreuna cu partenera lui, Roxana Munteanu. Dupa cum va spuneam anterior, ei au reusit sa se claseze pe locul al 5-lea, adaugand aceasta reusita langa reusita organizarii competitiei.

Va asteptam cu drag la cea de-a doua editie!
Echipa Fan Dance Club

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro