Articole

Opening Gala Grow Summer 2013 - marți, 18 iunie 2013

Opening Gala Grow Summer 2013

In data de 18 iunie am avut bucuria să participăm la Opening Gala Grow Summer 2013, în sala Europa I a hotelului Aro Palace.
       Acest eveniment s-a adresat elevilor care acum termină clasa a X-a È™i a XI-a ÅŸi s-a bazat pe înscriera lor  la diferite proiecte: de branding, relaÈ›ii publice, finanțări, contabilitate, sisteme informaÈ›ionale, programare web, management, organizare de evenimente ÅŸi social media ÅŸi a fost organizat de de membrii celei mai mari organizaÈ›ie condusă de studenÈ›i la nivel internaÈ›ional: AIESEC.
       Participarea noastră la acest eveniment ne-a oferit ÅŸansa de a discuta ÅŸi povesti cu 200 de elevi, despre ce dorinÅ£e au, ce meserie îÅŸi doresc să aibă ÅŸi dacă au sau nu oportunitatea de a se angaja în domeniul dorit.
       Le-am povestit ce credem, ce simÅ£im ÅŸi ce gândim când vine vorba de sport, organizare ÅŸi predare. I-am învăţat că: “ În spatele fiecărui efort depus se află o oportunitate nedescoperită”, aÅŸa cum  managerul  Cassia Lewis povestea despre afacerea ei Beleza: A Fair Trade Boutique  din North Carolina.  Le-am vorbit despre istoria dansului sportiv si despre beneficiile acestuia. Am subliniat în discuÅ£ia noastră câteva idei importante din viaÅ£a lor:
-     sportul îmbunătăţeste capacitatea de comunicare ÅŸi dezvoltă capacitatea de lucru în echipă,
-     sportul îmbunătăţeÅŸte sănătatea, prevenenind sedentarismul, bolile de inima ÅŸi tensiunea ridicată,
-     sportul, făcut cu regularitate,  dezvoltă vigoarea ÅŸi forta ÅŸi le îmbunătăţeste flexibilitatea organismului.
Åži ce oferă practicarea dansului  sportiv  în plus:
-     dezvoltă disciplina minÅ£ii: îmbunătăţeste memoria, coerenÅ£a în gândire ÅŸi în exprimare,
-     bună vascularizare a creierului ÅŸi îmbunatăţirea capacităţii de concentrare pe termen lung,
-     încurajarea stimei de sine, fiind mai frumoÅŸi, mai activi ÅŸi mai atractivi,
-     benefic corpului pentru că arde calorii ÅŸi mentine a postură corectă a corpului,
-     crează o bună dispoziÅ£ie pentru că este distractiv ÅŸi animat,
-     potrivit pentru orice vârstă,
            Pentru ei este vârsta întrebărilor, vârsta neîncrederii în forte proprii ÅŸi teama de necunoscut. I-am sfătuit să mearga mai departe cu încredere în ei ÅŸi să învete din greselile proprii, pentru că acela care nu a gresit în viaţă nu e om. Practica ÅŸi perseverenÅ£a ne determină reuÅŸita în viaţă.
       A fost o zi plăcuta, agitată ÅŸi multi culturală datorită prezenÅ£ei si experienÅ£ei împărtăşite de studenÅ£ii din Hong Kong, Macedonia, Mexic si Taiwan, participanÅ£i în calitate de lideri de echipe la programul Grow Edu. De la ei cu toÅ£ii am învăţat preÅ£uirea pentru simplu fapt că se aflau lângă noi, în BraÅŸov ÅŸi bucuria de a gândi ÅŸi de a vorbi liber. Pentru ei înscrierea în programe de schimb cultural a însemnat  prieteni în întreaga lume, noi perspective, îmbunătăţirea cunoÅŸtiinÅ£elor prin interacÈ›ionare cu reprezentaÈ›i companiilor  locale È™i naÈ›ionale ÅŸi întâlnirea a tineri de diferite naÅ£ionalităţi ÅŸi amintiri frumoase din diferitele ţării pe care le-au vizitat. Ei sunt primii care îi roagă pe elevi, indiferent de naÅ£ionalitate, să aibă încredere în sine È™i curaj pentru a îndrăzni să facă mai mult.
       Noi sperăm că i-am convins să facă miÅŸcare ÅŸi să reflecteze spre a începe în fiecare zi ceva nou, ceva frumos, izvorît din dorinÅ£ele lor ÅŸi îi aÅŸteptăm din 1 iulie, de la ora 17:00 în sălile noastre pentru a păşii împreună pe ritmuri de: Samba, Cha- cha, Rumba, Jive, Salsa, Bachata, Merengue, Rock’n’roll, Tango, Vals Lent, Vals Vienez, Sârba ÅŸi Învârtita.
       Baftă tuturor  participanÅ£ilor !

 

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro