Articole

Castigatori a numeroase competitii, perechea Ioana Martina Vrinceanu- Vlad Razvan Ilea - miercuri, 05 decembrie 2012

Castigatori a numeroase competitii, perechea Ioana Martina Vrinceanu- Vlad Razvan Ilea

Mi-am dorit sa fac dans din ziua in care am vazut un grup de copii dansand pe scena din Piata Sfatului, Ziua Europei 2004. Astfel la 6 ani am invatat primii mei pasi de Quick-Step, Tango si Vals, alaturi de doamna  Ionescu Daniela, la clubul de dans sportiv “La Passion”.
Primul partener se numea Radu. Cu el mi-am inceput “cariera competitionala”.

Dupa doi ani am ales sa ma transfer la renumitul club de dans “Fan Dance Club”. Aici la varsta de 8 ani am inceput sa dansez sub indrumarea domnului Mircea Gavrila si a doamnei Ioana Mihalcea.

Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans

          Pe parcursul anilor, am avut mai multi parteneri de dans: Alex, Ionut, Paul Costin (2008- 2010))- cu care am avut parte de multa distractie, dar diferenta de varsta dintre noi si-a spus mereu cuvantul, Iulian Bratulescu (2010- 2011) – cu care ma ciondaneam  incontinuu, dar am si castigat multe concursuri, Robert Novac (2011), Vlad Florin (2011), Dorinel Tomescu (2011) si actualul meu partener Vlad Razvan Ilea. Dansez impreuna cu Vlad, Trompy cum imi spunem noi, din 6 ianuarie 2012. Aceasta este si ziua mea de nastere, de aceea pot spune ca l-am primit cadou pe Trompy.

Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans

Trompy a inceput sa danseze tot la varsta de 6 ani, la clubul de dans sportiv “Quick Step” din Cluj- Napoca, având-o  antrenoare pe doamna Monica Cozea si partenera pe Andreea.
Apoi s-a mutat la clubul de dans sportiv „Crystal Top Dance”, tot in Cluj-Napoca, unde activeaza si in momentul de fata. Aici sub bagheta magica a trei antrenori, domnul Parnescu Cristian, doamna Ema Parnescu si domnul Raduly Lajos, isi creaza un drum in lumea dansului de performanta.
Cand a intrat la acest club a inceput sa danseze cu  Dora Kilin. Cei doi, inca de mici, au avut rezultate deosebit de bune:  castigarea concursului „German Open Championship” la categoria de varsta 6-9 ani latino, ocuparea podiumului la campionatele nationale si la standard si la latino la categoriile de varsta 6-9, 10-11, 12-13 ani, iar in ultimul an de participare la categoria 12-13 ani, anul 2010, castiga Campionatul National la sectiunea standard.

Iulian si Ioana, Academia de Dans Brasov Sebi si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans Sebi si Ioana, Academia de Dans

           Peste putin timp, Vlad trece la categoria 14-15 ani, si din nou isi schimba partenera. Norocul a fost de partea noastra, pentru ca a antrenorii nostri au dorit sa incerce ca noi, Ioana Martina Vrinceanu si Razvan Vlad Ilea, sa dansam impreuna.

Acest lucru a insemnat pentru amandoi, un program mult mai incarcat, pentru ca am participat la cateva seminarii si la numeroase cantonamente de dansuri latino si standard.

            Sustinuti de antrenorii nostrii din Romania, domnul Mircea Gavrila si domnul Cristian Parnescu, dar si de antrenorii din Italia: Giordano Vanone, Catia Antonioli, Genny Favero,Evgheny Moshenin si Federico di Toro ne-am pregatit intens la Brasov si la Cluj. Dupa doar doua luni de antrenamente, s-a luat  hotararea  ca suntem pregatiti sa participam la Campionatul National al Romaniei 2012. Aici am obtinut impreuna primul loc pe podium: locul 3 la categoria Junior II Standard, rezultat al muncii si sprijinului celor din jurul nostru.

Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans Vlad si Ioana, Academia de Dans

Efortul depus de noi, cat si de antrenorii nostri: la Brasov, la Cluj si in Italia, „la Udine acasa la tata dansului”, la domnul Giordano, in urmatoarele luni ale acestui an, ne-au adus multe emotii, lacrimi, dureri, dar mai ales bucurii si impliniri:

La categoria Junior II Standard:

-          Locul 5 la Competitia Dance Masters de la Bucuresti, (31 martie -01 aprilie),

-          Locul 1 la Concursul Open Megeve, in Franta, (13-15 aprilie),

-          Locul 1 la Cupa Dansul Florilor, in Pitesti, (04-06 mai),

-          Locul 2 la San Marino Open, in San Marino, (26-27mai),

-          Locul 8 la German Open Championship, in Stuttgart, (13-17 august),

-          Locul 1 la Cupa Mystic, in Resita, (15-16 septembrie 2012),

-          Locul 3 la Cupa Romaniei, in Bucuresti, (06-07 cotombrie 2012),

-          Locul 2 la WDSF Napoca Dance Festival , in Cluj- Napoca, (24-25 noiembrie 2012).

La categoria Youth Standard:

-          Locul 6 la Concursul Open Megeve in Franta, (13-15 aprilie),

-          Locul 7 la San Marino Open, din San Marino,  (26-27 mai 2012),

-          Locul 74 din 197 de perechi, la German Open Championship, din Stuttgart, (13-17 august).

            Le multumim tuturor care au crezut in noi si speram sa aducem cat mai multe reusite si astfel cuvinte de lauda, cluburilor care ne-au format ca o pereche energica si cunoscuta in lumea dansului.

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro