Articole

Serbarea: Vine primavara! - miercuri, 11 martie 2015

Serbarea: Vine primavara!

Mica noastra scrisoare catre marii nostri vestitori ai primaverii:

                  Copii dans

Dragii nostri suntem mandrii de voi!

V-am simtit energia pe ritmurile de Polka, Jive si Vals Vienez si neastampararea din pasii de Zumba, Quick-Step si Rumba.

Ati inceput sa dansati cu ochii larg deschisi catre parintii vostri si plini de emotii sub indrumarea doamnei antrenor Pavel Anca Elena!

V-ati descurcat minunat pana la capat!

In data de 11.03.2015 ati fost multi copilasi in sala. De aceea, ca sa aveti loc sa dansati v-am impartit in trei grupe, pe trei linii :)! Fiecare dintre voi a purtat trei lucruri (din nou norocoasa cifra trei :)): fetele bluzita uni, fustita uni si esarfa rosie, iar baietii camasa uni, pantaloni uni si esarfa rosie. Frumosi foc!

      Copii dans      Dans copii

Versurile melodiilor le-ati invatat pe de rost! V-au placut cel mai mult coregrafiile: Zumba, Funny Dance (Ratustele si Gummy Bear) si Jive-ul, si faptul ca ati putut dansa cu pompoane si esarfe rosii sub privirile aprobatoare ale parintiilor si instructiilor Pavel Anca Elena, Pascu Andreea Teodora si Popa Raluca Elena.

                  Dans copii

Zambetele, rasetele si glascioarele voastre si ale parintilor, bunicilor, unchilor si matusilor, si vuietul aparatelor de fotografiat si vivacitatea pasiilor si a ritmurilor de dans sportiv au facut timpul sa treaca ca un tren rapid.

      Micutii dansatori frumosi      Micutii dansatori    

Va felicita din inima toti membrii Academiei de Dans!

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro