Cantonamente

Cantonament de pregatire pentru sectiunile standard si latino

academia de dans brasov

 

Cele mai frumoase si totusi cel grele momente pentru sportivii de performanta sunt stagiile de antrenamente centralizate, cunoscute drept cantonamente. Departe de prieteni, familie sau scoala, sportivii din toate generatiile au nevoie de acest tip de pregatire.

Structura cantonamentelor cuprinde pregatirea specifica si pregatirea fizica, simulare de competitii si nu in ultimul rand relaxarea si metode de invingere a stresului si a fricii de competitie.

 

In sportul de performanta, mai toate miscarile, pot constitui motive de stress, dar in special, pentru ca performanta, cere perfectiune in toate si pentru ca totul se executa in regim maximal de lucru, maximal, care este progresiv in continua crestere, deci, in conditii de stres continuu.

Si ca lucrurile sa fie si mai complexe toate miscarile trebuie sa fie asezate pe muzica.

Si atunci la fel cum Stress-ul scolar al bacalaureatului se combate prin invatatura la zi cu rezumate pentru mai tarziu, stresul sportiv de concurs se combate prin antrenamente tari cu toate probele de control si concursurile de etapa castigate.

Clubul nostru organizeaza inainte de momentele importante din calendarul competitional
pregatiri centralizate cu perechi din intreaga tara.

Echipa noastra este formata din 2 antrenori coordonatori Ioana Mihalcea si Mircea Gavrila si 8 antrenori si instructori specializati pe una din cele doua sectiuni, Standard sau Latino.

academia de dans brasov

academia de dans brasov

academia de dans brasov

La sectiunea standard avem suportul celor mai buni antrenori pe plan mondial Catia

Antonioli si Giordano Vanone care impreuna cu Genny Favero si Federico di Toro pregatesc cele mai puternice perechi din Romania.

Alex Zampirollo este cel care sustine periodic seminarii la sectiunea latino - americane, urmand ca din luna februarie si Dl. Colin James sa pregateasca perechile noastre de top.

academia de dans brasov

In perioada 3 -7 februarie 2010, Fan Dance Club din Brasov, organizeaza un Cantonament de pregatire pentru sectiunile standard si latino. Cantonamentul se va desfasura la sediul clubului din str. 13 Decembrie nr.17

 

Pretul cantonamentului: 200 RON (16 ore de grup, 4 ore simulari de finale, 4 ore stretching - aerobic, carnaval)

Lectii private:

Ioana Mihalcea (20 euro/ora)

Mircea Gavrila (25 euro/ora),

Toth Tibor Csaba & Marius Hiruta (15 euro/ora),

Trasnea Andra, Razvan Dinu, Valentina Dobrila, Anca Borcan,  (10 euro/ora)

 

Pentru inscrieri si relatii suplimentare contactati:

Mircea Gavrila (0722229128) sau Ioana Mihalcea (0723244111)

office@fandanceclub.ro

 

 

 

 

« Inapoi

created by Antiq Design | www.antiq.ro