Noutati

Anul Academiei de Dans - luni, 09 aprilie 2012

Anul Academiei de Dans

Anul Academiei de Dans

Destinul a aruncat zarurile...anul a inceput si clubul nostru a pornit, ca in ultimii 16 ani de existenta, calatoria spre noua aventura a destinului sau.
Nu ne-a fost niciodata frica de nou, am invatat sa ne cladim ca un grup omogen si puternic, am invatat ca suntem o familie, asa cum e o familie cu bune si cu rele, am invatat sa iertam si sa ni se acorde iertare, dar poate cel mai important aspect este ca ne-a hranit sufletul cu bucuria sunetului si sanatatea pasilor, marele maestru al sufletelor fara varsta...dansul.
Exista insa si perioade de incercari in existenta fiecarui club, fiecarei organizatii. Din pacate inceputul acestui an a adus pentru familia Fan Dance un astfel de moment, in care am fost nevoiti sa ne despartim dupa o lunga perioada de timp de cativa dintre oamenii, prietenii, membri ai familiei noastre care, din motive personale, au considerat ca timpul lor acordat acestui proiect frumos, Fan Dance Club, a luat sfarsit, iar calatoria lor alaturi de noi s-a oprit. Nu regretam nimic din ceea ce am trait impreuna, imbratisam trecutul dar ne concentram pe viitor, asa ca, am tras aer in piept iar la inceputul lunii martie Fan Dance a organizat  Campionatului National al Romaniei, competitia etalon a sportului nostru, ce desemneaza ierarhia interna a sportivilor, fiind totodata si evenimentul ce desemneaza reprezentantii Romaniei la campionatele mondiale si europeene ce vor avea loc in acest an.

A fost o competitie ce a adunat peste 2000 de sportivi din 180 de cluburi(poza), un concurs-mamut ce ne-a testat agilitatea, anduranta dar si priceperea.
Vom lasa pe altii sa determine si sa aprecieze daca organizarea a fost una de  succes sau nu, amintind insa ca clubul nostru nu se va opri aici cu capitolul organizare ci va reedita reusita ultimilor 15 ani, organizand una din cele mai prestigioase competitii internationale de pe teritoriul tarii noastre si anume Transylvanian Grand Prix sau pe scurt TGP, concurs ce va avea loc acasa, in Brasov, in perioada de 1-3 iunie 2012.

Academia de Dans 2012

Inainte de a trece in revista rezultatele copiilor nostri, obtinute pana in acest moment, va rog sa imi permiteti sa adaug cateva ganduri care strabat de mai mult timp constiinta mea.  Nu de putine ori in calitate de antrenor sau de conducator de club, iti este dat sa treci prin probe de foc succesive, probe ce te testeaza nu numai pe tine dar triaza sau mai bine zis sedimenteaza mostenirea pe care crezi ca o vei lasa in urma ta. E ca o ploaie ce vine sa curete si sa curme in acelasi timp, frustrari, tensiuni si poate chiar greseli trecute. Dar ce e frumos sa vezi, este matematica rezultatului. Nu intotdeauna in sport sau in interactionarea umana unu si cu unu fac doi, chestiunea e relativa, dar ce va pot spune cu siguranta este ca ma uit in spatele meu si vad oameni gata sa ma urmeze, in general aceeasi oameni, adevarati, care m-au urmat si pana acum, iar in fata, vad ce ar trebui sa vada oricine dupa o furtuna...un viitor.
Ma simt mandru ca am cladit un grup omogen, o echipa care a stiut sa stranga randurile in perioade de criza, a stiut sa atenueze si chiar sa compenseze anumite socuri normale dar cel mai important a ramas impreuna si s-a adaptat.

Academia de Dans 2012


Le multumesc cu aceasta ocazie tuturor celor care au girat cu maxima incredere viziunea mea:
parinti, copii, colaboratori, sponsori, si nu in ultimul rand familia mea care este si va ramane oaza mea de echilibru si refulare pozitiva.

Permiteti-mi sa va prezint in finalul acestei mici incursiuni in viata noastra rezultatele copiilor vostri, ai nostri si cu voia dumneavoastra, fara a dori sa confisc meritul cuiva, ai mei, obtinute pana in acest inceput de an 2012:

Campionatul National al Romaniei - Sibiu, 3-4 martie 2012

4 perechi finaliste:

locul 3   Iepure Marius-Christine Kessler / Amatori latino americane
locul 3   Razvan Vlad Ilea - Ioana Vranceanu / Juniori II Standard

locul 7   Robert Zsigmond-Andreea Pascu / Tineret Standard
locul 6   Cristian Hariga - Noemi Dragu / U21 Standard

trei perechi semifinaliste

locul 8          Sebastian Mititelu-Diana Serb / Junior II Standard
locul 9-10    Iulian Bratulescu-Andreea Matei / Tineret Standard
locul 12      Csabi Toth - Valentina Dobrila / Amatori Latino

trei perechi in sferturi de finala

locul 14    David Bartus-Andreea Ratiu / Amatori Standard
locul 16    Csabi Toth-Vali Dobrila / Amatori Standard


Toth Csaba - Valentina Dobrila

Campionatul National de 10 Dansuri - Bucuresti, 17-18 martie 2012


locul 2           Csaba Toth-Valentina Dobrila / Amatori 10 dansuri
locul 9           Sebastian Mititelu -Diana Serb / Junior II 10 dansuri
locul 14       Dominick Christopher, V. - Raluca Elena / Junior II 10 dansuri
locul 11         Mircea Oanes-Ana Maria Mititelu / Tineret 10 dansuri

 

WDSF International Open Dance Masters

locul 5   Razvan Vlad Ilea - Ioana Vranceanu / Juniori II Standard


Cupa Hermannstadt 

Clasa D16-35 St
locul 3         David Andrei Nicolae - Bejenaru Miruna Maria

Dance Masters

Clasa D16-35 St
locul 2         David Andrei Nicolae - Bejenaru Miruna Maria


PS:  Dansul rasplateste consistenta filonului uman si pedepseste neglijenta oricarui truc necinstit facut in interes personal. El este cel mai altruist prieten, dar si cel mai aspru critic....ma bazez pe el sa imi spuna cand gresesc...iar anul acesta mi-a confirmat.....presimt ca va fi un an bun...anul Academiei.

Cu respect, antrenor Mircea Gavrila

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro