Noutati

Banja Luka Open - sâmbătă, 30 aprilie 2011

Banja Luka Open

 

Banja Luka Open
Din nou avem vesti bune de peste hotare, de data aceasta din Bosnia si Hertegovina, unde s-au deplasat in acest week-end 7 reprezentanti ai Academiei de Dans. Este vorba de domnul Mircea Gavrila, in calitate de arbitru, si de Robert Zsigmond si Andreea Pascu, Mircea Oanes si Ana Mititelu si Marius Hiruta si Andra Trasnea. Cu totii s-au intors acasa victoriosi: Mircea si Ana, participanti la 5 concursuri (Open Basic Standard si Latino, Open Standard si Latino 14-15 ani, Open Standard 16-18 ani), s-au intors acasa cu doua locuri intai (Open Basic Standard si Latino), un loc 2 (Open Standard 14-15 ani), un loc 6 (Open Latino 14-15 ani) si un loc 9 (Open Standard 16-18 ani).  Si Robert si Andreea au venit acasa cu un loc 1 la categoria Open Standard 16-18 ani, iar la IDSF International Open Standard, categoria Adulti, au obtinut un foarte bun loc 25. Marius si Andra au participat la o singura sectiune, cea mai disputata dintre toate, IDSF International Open Standard, alaturi de perechi provenind din 13 tari. Au fost 9 perechi din top 50 si 7 din primii 36, iar reprezentantii nostri au reusit sa urce pe pozitia 9 a clasamentului. 
Felicitari copii si antrenori pentru inca un rezultat bun adus Academiei de Dans!

Din nou avem vesti bune de peste hotare, de data aceasta din Bosnia si Hertegovina, unde s-au deplasat in acest week-end 7 reprezentanti ai Academiei de Dans. Este vorba de domnul Mircea Gavrila, in calitate de arbitru, si de Robert Zsigmond si Andreea Pascu, Mircea Oanes si Ana Mititelu si Marius Hiruta si Andra Trasnea.

 

Cu totii s-au intors acasa victoriosi: Mircea si Ana, participanti la 5 concursuri (Open Basic Standard si Latino, Open Standard si Latino 14-15 ani, Open Standard 16-18 ani), s-au intors acasa cu doua locuri intai (Open Basic Standard si Latino), un loc 2 (Open Standard 14-15 ani), un loc 6 (Open Latino 14-15 ani) si un loc 9 (Open Standard 16-18 ani).



Si Robert si Andreea au venit acasa cu un loc 1 la categoria Open Standard 16-18 ani, iar la IDSF International Open Standard, categoria Adulti, au obtinut un foarte bun loc 25. Marius si Andra au participat la o singura sectiune, cea mai disputata dintre toate, IDSF International Open Standard, alaturi de perechi provenind din 13 tari. Au fost 9 perechi din top 50 si 7 din primii 36, iar reprezentantii nostri au reusit sa urce pe pozitia 9 a clasamentului.

Felicitari copii si antrenori pentru inca un rezultat bun adus Academiei de Dans!

 

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro