Noutati

Campionatul Naţional de Dans Sportiv se desfăşoară la Braşov, în perioada 2-3 martie - luni, 25 februarie 2019

Campionatul Naţional de Dans Sportiv se desfăşoară la Braşov, în perioada 2-3 martie

Campionatul NaÅ£ional de Dans Sportiv al României se desfăşoura în Sala Sporturilor din BraÅŸov, în perioada 2-3 martie 2019

Campionatul NaÅ£ional de Dans Sportiv se desfăşoară la BraÅŸov, în perioada 2-3 martie

La prima competiÅ£ie majoră a anului din dansul sportiv românesc vor fi prezente cele mai buni perechi de dansatori din Å£ară. Organizat de FederaÅ£ia Română de Dans Sportiv, în colaborare cu Academia de Dans din BraÅŸov, concursul va avea 20 de categorii, primele două poziÅ£ii din clasament de la fiecare categorie urmând să reprezinte România la Campionatele Mondiale ÅŸi Europene.

Evenimentul este structurat în două secÅ£iuni, standard ÅŸi latino-americane, ambele secÅ£iuni fiind structurate pe categorii de vârstă, la start urmând să se alinieze concurenÅ£i între 6 ÅŸi 54 de ani. Competitorii se pot înscrie în competiÅ£ie până în data de 26 februarie 2019, pe site-ul FederaÅ£iei.

Cu numeroase perechi din top 50 mondial, Campionatul NaÅ£ional de Dans Sportiv al României se anunţă unul extrem de disputat. La categoria standard publicul va avea ocazia să vadă performând perechile RareÅŸ Cojoc – Andreea Matei, Marco Sirochi – Dora Kilin ÅŸi Paul Rednic – Roxana Lucaciu. La categoria latino competiÅ£ia va fi ÅŸi mai disputată, cu 4 perechi din top 50 mondial. Åžtefan Grigore – Laura Filipescu vor disputa titlul cu perechile Paul Moldovan – Cristina Tătar, Alexandru Miculescu - Andra Păcurar ÅŸi Mihai Paraschiv – Irina Tudorache, dansatori din elita sportivă mondială.

Concursurile vor începe în fiecare zi la ora 10:00 ÅŸi se vor încheia aproape de ora 23:00, galele finale ale competiÅ£iei urmând să se desfăşoare sâmbătă ÅŸi duminică de la ora 20:00. PreÅ£ul unui bilet este de 40 de lei, care poate fi achiziÅ£ionat de la casieria sălii.

„Suntem extrem de încântaÅ£i să organizăm o competiÅ£ie de o asemenea anvergură în inima României, la BraÅŸov. Sperăm să avem la start peste 400 de perechi ceea ce va duce la o competiÅ£ie acerbă pentru primele două poziÅ£ii ce asigură calificarea la campionatele europene ÅŸi la mondiale”, a declarat Vasile Gliga, preÅŸedintele FederaÅ£iei Română de Dans Sportiv.

https://www.mediafax.ro/sport/campionatul-national-de-dans-sportiv-se-desfasoara-la-brasov-in-perioada-2-3-martie-17892308

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro