Noutati

Semifinalisti la Campionatul Mondial de Standard - luni, 29 noiembrie 2010

Semifinalisti la Campionatul Mondial de Standard

Rares Cojoc si Katarzyna Kapral in semifinala Campionatului Mondial de Standard 2010!!!!

In acest week-end, Rares si Kasha au oferit toturor romanilor un mare motiv de mandrie prin calificarea lor in semifinala Campiontului Mondial de Standard 2010, desfasurat in Wetzlar, Germania. De aceasta data cifra 13 a fost una norocoasa pentru Romania, reprezentand locul ocupat de campionii nostrii nationali. Daca pana vineri ne ingaduiam doar sa speram, iata ca ieri am avut confirmarea celei mai mari performante obtinuta vreodata de vreo pereche romaneasca la Amatori: SEMIFINALA LA CAMPIONATUL MONDIAL!!!

Cu un an inainte ne bucuram pentru calificarea in sferturi a aceleiasi perechi, reprezentand si atunci cea mai buna performanta romaneasca, dar iata ce salt impresionant a fost facut in acest an…Romania are un cuvant important de spus la cea mai importanta competitie din lume prin Rares si Kasha.

Iata finalistii si semifinalistii acestei competitii:

1. Benedetto Ferruggia & Claudia Köhler (Germania)
2. Emanuel Valeri & Tania Kehlet (Danemarca)
3. Simone Segatori & Annette Sudol (Germania)
4. Sergei Konovaltsev & Olga Konovaltseva (Rusia)
5. Marek Kosaty & Paulina Glazik (Polonia)
6. Dmitry Zharkov & Olga Kulikova (Rusia)
7. Rosario Guerra & Grazia Benincasa (Italia)
8. Donatas Vezelis & Lina Chatkeviciute (Lituania)
9. Andrzej Sadecki & Karina Nawrot (Polonia)
10. Yuriy Petrov & Yana Kozhukhar (Ucraina)
11. Salvatore Todaro & Violeta Yaneva (Bulgaria)
12. Andrea Zaramella & Letizia Ingrosso (Italia)
13. Rares Cojoc & Katarzyna Kapral (Romania)

Din pacate, perechea vicecampioana nationala la dansurile Standard, Zedan Ramon- Catalina Filip, nu a reusit sa se ridice la nivelul pe care Romania si l-ar fi dorit. Dupa re-dance s-au oprit la locul 46-48 din 71 perechi participante. Le dorim mult succes in viitor.

Felicitari inca o data lui Rares si Kashei pentru inca o mare realizare pentru dansul sportiv romanesc!!!! Felicitari Catiei si lui Giordano Vanone, un cuplu de antrenori excelenti, datorita caruia valoarea perechilor romanesti a crescut enorm de cand au ales sa pregateasca perechile noastre de top!!!

Iata ca un proces indelung de pregatire inceput acum multi ani la Reghin si presarat in permanenta cu rezultate mari la nivel Mondial, se dovedeste in continuare un motor important in evolutia perechilor romanesti.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro