Noutati

Campionatul National de 10 dansuri - Iasi 2013 - marți, 16 aprilie 2013

Campionatul National de 10 dansuri - Iasi 2013

Duminica 07 aprilie 2013, s-au incheiat competitiile din cadrul Campionatului National de 10 Dansuri si ale Campionatului National Under 21, unele dintre cele mai importante manifestari de dans sportiv ale Romaniei, organizate in acest an de catre Clubul de Dans Sportif “Reflex” din Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Fan Dance Club - Csaby si Valentina Vlad & Ioan, Robert & Andreea, Cristi & Noemi
Si de aceasta data, Asociatia Sportiva “Fan Dance Club” Brasov (www.academiadedans.ro) – antrenor dl.Mircea Gavrila, la capatul unei serii sustinute de cantonamente si de pregatire, s-a aliniat la startul competitiei, impreuna cu alti circa 200 de sportivi de la toate cluburile sportive din toata tara. Si drumul nu a fost in zadar, toate cele 5 perechi de sportivi care au facut deplasarea, intorcandu-se acasa cu realizari deosebite, chiar din prima zi de concurs:
Fan Dance Club - Vlad & Ioana Fan Dance Club - Csaby & Valentina Fan Dance Club - Robert & Andreea
Vice-campionii Romaniei la competitia de 10 dansuri categoria de varsta 19-35 de anii sunt de la noi! Perechea mixta Csaba Tibor Toth (Fan Dance Club Brasov)-Valentina Dobrila (Valentina Dance Braila) (foto 1) a cucerit medalia de argint si deci locul 2 in acest important concurs rezervat adultilor. Juriul a fost impresionat nu numai de calitatea tehnica deosebita a executiilor, ci si de expresivitatea cu care perechea noastra a interpretat fiecare dans in parte, fie ca a fost vorba de impetuosul tango, veselul quick-step sau energica samba ori pasionala rumba.
De fapt, dupa jurizare perechea nostra a obtinut exact aceeasi clasare ca si perechea declarata in final castigatoare (au castigat fiecare cate 5 dansuri), departajarea facandu-se dupa numarul total de puncte, favorabil la limita perechii bucurestene Talpiga Ioan Bogdan - Talpiga Ana Maria Mirela.
Fan Dance Club - Mircea & Ana Fan Dance Club - Niky si Raluca Fan Dance Club - Niky si Raluca Fan Dance Club - Mircea & Ana
Rezultate obtinute de celelelalte perechi vin sa confirme valoarea dansului sportiv al clubului din Brasov, perechile Razvan Vlad Ilea (Crystal Top Dance Cluj Napoca)-Ioana Martina Vrinceanu (Fan Dance Club Brasov) si Robert Attila Zsigmond-Andreea Teodora Pascu (foto 2),  au reusit o dubla clasare in finala Campionatului National Under 21, sectiunea dansurilor standard, pozitionandu-se in vecinatatea podiumului de premiere pe locurile 4 respectiv 5. In cadrul aceleaisi competitii perechea Academiei de Dans Brasov formata din Dominick Cristopher Valusescu-Raluca Elena Popa au reusit o clasare in semi-finala, obtinand locul 14. Perechea formata din Mircea Constantin Oanes –Ana Maria Mititelu s-a clasat pe locul 21.
Tot in prima zi in cadrul Campionatului National de 10 Dansuri, de aceasta data la categoria de varsta 16-18 ani, Academia de Dans aduce la Brasov o clasare in semi-finala competitiei prin perechea Mircea Constantin Oanes –Ana Maria Mititelu (foto 3), care, dupa o disputa apriga in ring, a reusit sa obtina locul 12. Perechea Dominick Cristopher Valusescu-Raluca Elena Popa s-a clasat imediat, pe pozitia 13.
In competitia rezervata dansurilor latino din cadrul  Campionatului National Under 21, perechile Academiei de Dans Dominick Cristopher Valusescu-Raluca Elena Popa si Mircea Constantin Oanes –Ana Maria Mititelu au reusit clasarea pe pozitiile 19, respectiv 23.


Iata ca, la capatul celor 2 zile de concursuri, putem face bilantul:
1 pereche vice-campioana la 10 dansuri: Csaba Tibor Toth (Fan Dance Club Brasov)-Valentina Dobrila (Valentina Dance Braila), categoria de varsta 19-35;
2 perechi finaliste la Under 21 –sectiunea standard: Razvan Vlad Ilea (Crystal Top Dance Cluj Napoca)-Ioana Martina Vrinceanu (Fan Dance Club Brasov) si Robert Attila Zsigmond-Andreea Teodora Pascu;
2 perechi semi-finaliste: Mircea Constantin Oanes –Ana Maria Mititelu la 10 dansuri si Dominick Cristopher Valusescu-Raluca Elena Popa la Under 21 –sectiunea standard.
Ne-am bucurat sa-l putem avea alaturi de noi si pe Alex Zampierollo. De asemenea, alaturi de sportivii care s-au luptat din toate puterile pentru fiecare punct, au fost si echipa tehnica reprezentata de Mircea, Horia si Sorin.

Nu in ultimul rand, multumirile se indreapta catre antrenorii, parintii si toti sustinatorii acestor perechi minunate!

 

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro