Noutati

Campionatul National de clasa E,D,C - marți, 10 noiembrie 2009

Campionatul National de clasa E,D,C

In perioada 07 – 08 noiembrie 2009, a avut loc un eveniment important pentru dansul sportiv din Romania, CAMPIONATUL NATIONAL DE DANS SPORTIV – Clasele E,D si C.

Sportivii de clasa din toata tara,  alaturi de antrenorii lor, s-au pregatit cat au putut de bine pentru aceasta competitie. Emotiile au existat atat pentru concurenti cat si pentru parintii acestora care au fost alaturi de ei pe intreg parcursul acestei competitii.

Perechile ce au reprezentat in concurs clubul de dans sportiv FAN DANCE BRASOV au obtinut rezultate deosebite si s-au ridicat la nivelul asteptarilor antrenorilor si instructorilor lor. Una din perechile care a obtinut titlul de campioni nationali la clasa E categoria de varsta 19-35 de ani este formata din CONSTANTIN PRINTISOR – BIRSAN GETA, LOCUL 1 sectiunea latino. Aceeasi pereche a obtinut locul 9 la sectiunea standard. La aceasi categorie a participat si perechea MUSCALAU BOGDAN – NEGULESCU ANA MARIA care a ocupat locul 13 si respectiv 10.

Tot la clasa E au mai participat urmatoarele perechi din cadrul clubului: VALUSESCU DOMINIK – POPA RALUCA locul 5 categoria de varsta 12-13 ani. AVASI ANDREI – SERB DIANA locul 18 categoria de varsta 12-13 ani.  ANDREI DAVID – RADU LOREDANA locul 10 categoria de varsta 14-15 ani si MODIGA ANDREI – JUGANARU CATALINA locul 23 la aceasi categorie. 

Trecem la perechile care au evoluat intr-o clasa superioara, clasa D. Perechea clubului reprezentativa acestei clase la acest concurs categoria de varsta 14-15 ani a fost BRATULESCU IULIAN – NECULOIU STEFANIA ocupantii ai locului 4 in campionatul national. La categoria de varsta 12-13 CARUCERU ALEXANDRU – ANDRONE ANDRA locul 20.

La clasa C cea mai inalta treapta a competitiei au evoluat urmatoarele perechi ale clubului Fan Dance Brasov: ZSIGMOND ROBERT – PASCU ANDREEA sectiunea standard categoria de varsta 14-15 ani au obtinut locul 3 si aceeasi pereche la sectiunea latino a ocupat locul 7. Tot la aceeasi categorie perechea  BRATULESCU IULIAN – NECULOIU STEFANIA la sectiunea standard a obtinut locul 7. Perechile de la categoria de varsta mai mare si anume 16-18 ani ANDRESAN VLAD – RATIU ANDREEA si COSTIN PAUL – VRANCEANU IOANA au avut urmatoarele rezultate: sectiunea standard locul 5 si respectiv locul 8, iar la sectiunea latino locul 3 si respectiv locul 2.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro