Noutati

Sase zile minunate de pregatire - luni, 13 februarie 2012

Sase zile minunate de pregatire

    Atunci cand dansezi uiti de dureri si de nevoi. Atunci cand dansezi dobori totul in calea ta pentru a ajunge unde iti doresti. Atunci cand dansezi uiti de frigul de afara si zdrobesti zapada pentru a ajunge cat mai repede la sala.   
     Asa am facut si noi in ultimele zile pentru ca stim ca in 3 saptamani ne asteapta cel mai greu concurs al anului, unde fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga mai departe.    Cu mic, cu mare ne-am adunat in sala de dans si ajutati de Mircea Gavrila, Genny Favero, Evgheny Moshenin, Alex Zampierollo si Lucy Jones am incercat sa ne imbunatatim calitatea dansului.       
     Dupa 3 zile la Brasov in sala noastra de acasa  am facut o mica deplasare la Breaza.
     Prezenti la datorie am fost:  Mircea si Ana, Sebi si Diana, Niki si Raluca, Robert si Andreea, Vlad si Ioana, David si Andreea,  Cristi si Noemi, Iulian si Ada, precum si prietenii nostrii de la Bacau Mihai si Diandra, Alin si Catalina si pentru o scurta perioada de timp ni s-au alaturat si Paul si Cristina, Andrei cu Bianca si Ionut cu Alina.
    Scopul nostru .... atingerea unui nivel maxim de pregatire pentru Campionatul National al Romaniei... unde echipa Fan Dance Club va asteapta cu drag.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro