Noutati

Cin & Cin Polish Cup - miercuri, 17 noiembrie 2010

Cin & Cin Polish Cup

14 noiembrie 2010, Hotelul Hilton din Varsovia... Are loc Cin & Cin Polish Cup, competitie organizata de Marek Cojnacki, arbitrul IDSF prezent si la Transylvanian Grand Prix la Brasov.

Mircea Gavrila, Marius Hiruta, Andra Trasnea...Polish Cup

Cele 76 de perechi inscrise in cea mai importanta categorie a competitiei, IDSF International Open Standard, au evoluat intr-o atmosfera extrem de eleganta si sub atenta observatie a unei valoroase brigade de arbitri in care s-au aflat doamna Catia Vanone si domnul Mircea Gavrila.

Misiunea lor nu a fost de loc una usoara, deoarece a trebuit sa selecteze 6 finaliste din cele 76 de perechi participante, din 11 tari, printre care 7 din primele 50 ale lumii..

Intre perechile aflate la startul acestei competitii ne-am aflat si noi(Marius Hiruta si Andra Trasnea) singurii reprezentanti ai Romaniei la Varsovia.  Am dansat pana in sferturile de finala reusind sa ocupam locul al XV-lea si sa speram noi, sa acumulam puncte pretioase ce ne vor ajuta sa urcam in Ranking-ul IDSF.

Ne-am bucurat in acelasi timp de performanta colegilor nostrii de antrenamente, SzymonKulis si Margarita Zvonova, reprezentand Estonia.

Loc 1 Valeri Emanuel, Kehlet Tania                               Denmark                          
Loc 2 Vezelis Donatas, Chatkevichute Lina                     Lithuania                    
Loc 3 Tomczak Łukasz, Jurczak Aleksandra                    Poland        
Loc 4 Muretov Alexander, Sakal Ilyana                           Russia               
Loc 5 Glukhov Alexey, Glazunova Anastasia                    Russia               
Loc 6 KuliÅ› Szymon, Zvonova Margarita                          Estonia            

In ansamblu Cin & Cin Polish Cup a fost mai mult decat o competitie, a fost un adevarat spectacol de muzica si lumina, care a incantat publicul Polonez prezent in Hotelul Hilton din Varsovia.
Organizat impecabil pana la cele mai mici detalii acest regal de dans a fost o experienta foarte frumoasa pe care cu siguranta vom vrea sa o repetam si anul viitor.

Felicitari organizatorilor!

 

Andra Trasnea

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro