Noutati

Congresul National de Salsa 2023 - duminică, 22 ianuarie 2023

Congresul National de Salsa 2023

Congresul National de Salsa, 19 - 23 ianuarie 2023, Brasov (pagina oficiala)
Dragi pasionati de salsa,

Ne bucuram sa putem anunta, dupa doi ani de pauza, a 14-a editie a Congresului National de Salsa, care se va desfasura in perioada 19 - 23 ianuarie 2023 !
Va asteptam cu nerabdare din nou la Brasov !
Congresul National de Salsa va fi gazduit de Centrului de Evenimente Lux Divina, o locatie primitoare, moderna si echipata la standarde internationale.
Reuniunea anuala a scolilor si a dansatorilor de salsa din Romania se va desfasura in trei sali de party si 4 sali de workshopuri alaturi de cei mai buni instructori, performeri si DJ din lumea salsei din Romania.
Dupa cum v-am obisnuit, sambata seara vom avea un concert extraordinar de salsa, la aceasta editie, cu Tromboranga Salsa Orchesta.
Congresul National de Salsa - editia 2023 va mai gazdui si Campionatul National al Romaniei de Salsa si Bachata organizat de Divizia de Salsa si Bachata afiliata Federatiei Romane de Dans Sportiv, unde sunt asteptati cei pasionati de competitie!

Lansam invitatia catre toate scolile de salsa din Romania, sa ne revedem in Brasov cu showuri spectaculoase, workshopuri interesante, si concursuri de dans, sa avem un schimb de experienta eficient si sa petrecem trei zile si patru nopti pe ritmuri atat de dragi noua!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro