Noutati

O cupa, 2 concursuri, 2 finale, 1 pereche: Sebi si Diana - miercuri, 26 octombrie 2011

O cupa, 2 concursuri, 2 finale, 1 pereche: Sebi si Diana

O cupa, 2 concursuri, 2 finale, 1 pereche: Sebi si Diana

Bucuresti, 23 octombrie 2011. Prima editie a Cupei Davidans, la Sala Rapid Bucuresti. Sebi si Diana, concentrati in spatele cortinei se incalzesc si se pregatesc de zor pentru conncurs. Se danseaza Open Basic Latin 12-15 ani. La start s-au inscris 31 de perechi. Competitia incepe din optimi de finala. Multi concurenti, multe eforturi, multe sperante. Cu seriozitate si sprijin din partea dnei.Ioana Mihalcea, Sebi si Diana au obtinut o frumoasa calificare in finala competitiei, pe pozitia a 6-a. Confirmari: primul concurs, prima finala, 25 deperechi depasite.
Dupa o scurta pauza, un respiro, perechea reia concursul, de aceasta data vor dansa Open Basic Standard 12-15 ani. Un concurs la care s-au inscris 24 de perechi. Pentru a pastra standardul stabilit la concursul precedent, perechea Sebi si Diana vor trebui sa depaseasca toate celelalte perechi participante. Competitia incepe din sferturile de finala, pe acorduri de vals lent. Bucuria de a dansa impletita cu orele de pregatire si dedicatie din partea antrenorilor lor dl.Mircea Gavrila,
Marius si Andra au dat roade bine-meritate: calificarea in finala competitiei si castigarea acesteia. Clasarea pe locul 1 la aceasta prima editie a adus multa bucurie sportivilor si parintilor lor, aprigi sustinatori si campioni absoluti la galerie! Si ghiciti: principalul sustinator al lor a fost Marius, prezent pe margine inca din timpul finalei de latino! Confirmari: al doilea concurs, a doua finala, 23 de perechi depasite! Si o cupa castigata!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro