Noutati

O 9 competitie....o 9 performanta... Cupa Generatia 9 - luni, 03 decembrie 2012

O 9 competitie....o 9 performanta... Cupa Generatia 9

O 9 competitie....o 9 performanta...Cupa "Generatia 9" Bucuresti.

Perechile Academiei au "defilat" de Ziua Nationala pe parchetul Hotelului Rin Grand din Bucuresti.Cele 4 perechi participante au facut o figura frumoasa obtinand urmatoarele rezultate: la categoria Youth Open standard perechea Robert Zsigmond si Andreea Pascu s-a clasat pe prima treapta a podiumului.

Robert Zsigmond - Andreea Pascu, Fan Dance Club Robert Zsigmond - Andreea Pascu, Fan Dance Club Robert Zsigmond - Andreea Pascu, Fan Dance Club

Mircea Oanes si Ana Mititelu a obtinut locul 8 atat la sectiunea standard cat si la sectiunea latino.Tot la aceeasi categorie de varsta perechea Andrei David si Miruna Bejenaru a obtinut in cadrul competitiei de clasa D un binemeritat loc 4 iar la Open Basic locul 8. Reprezentantii Academiei la categoria de varsta, Junior 2, Sebastian Mititelu  si Diana Serb au obtinut clasarea in finala ocupand locul 5 la standard, iar la sectiunea latino clasandu-se pe locul 7.

O surpriza pe care Academia o aduce in acest week-end este intoarcerea sportivei noastre Anca Borcan care impreuna cu Mitica au facut un prim pas frumos catre un parteneriat de succes.

 

Anca - Mitica , Academia de Dans Anca - Mitica , Academia de Dans Anca - Mitica , Academia de Dans_

 

Alaturi le-a fost d-l Mircea Gavrila "ochiul magic" al antrenorului, care le-a urmarit evolutia pe ringul de dans.

Aceste rezultate ne multumesc dar ne si obliga pentru a fi mai sus si mai buni.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro