Noutati

Cupa Mirona 2011, Reghin - miercuri, 05 octombrie 2011

Cupa Mirona 2011, Reghin

Editia a VI-a a Cupei Mirona a adunat la Reghin aproape 600 de perechi din toate colturile tarii, un record pentru o singura zi de concurs. Alaturi de domnul Mircea Gavrila, in calitate de observator federal la aceasta competitie, au plecat la Reghin si perechile Mircea Oanes - Ana Mititelu, Costin Paul - Cristina Danu si Sebastian Mititelu - Diana Serb.

cupa mirona 2011 cupa mirona 2011 cupa mirona 2011

Inca o data, toate cele trei perechi s-au calificat in finalele competitiei la categoriile Juniori II Standard si Tineret + Adulti Standard si Latino.
Dupa ce ambele perechi de Juniori II ( Mircea Oanes – Ana Mititelu si Sebastian Mititelu – Diana Serb) s-au bucurat pentru calificarea in finala la sectiunea Standard, bucuria s-a intensificat o data cu aflarea rezultatelor finale : locul 2 pentru Mircea si Ana si locul 5 pentru Sebi si Diana. Tot ei s-au clasat pe locul 8-9, respectiv 10 la sectiunea latino, in apropierea finalei.

                                                       cupa mirona 2011

Bucurie si pentru perechea Paul Costin – Cristina Danu, finalisti atat la Standard, cat si la Latino. Locul 5 obtinut la sectiunea dansurilor Standard a fost intregit de clasarea pe a treia treapta a podiumului la sectiunea Latino, dupa un parcurs excelent pe intreaga durata a concursului.


Felicitari perechilor, antrenorilor si multumim parintilor!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro