Noutati

Cupa Stelele Dansului 2011 - miercuri, 05 octombrie 2011

Cupa Stelele Dansului 2011

O data cu inceputul lunii octombrie a venit si competitia organizata de clubul “Mihai Petre”din Bucuresti, Cupa Stelele Dansului. Deja devenita traditie, competitia bucuresteana a reunit in sala Rapid perechi si arbitri de top ai Romaniei.


Printre acesti arbitri s-a numarat si domnul Mircea Gavrila, iar dintre perechi reprezentantii Academiei de Dans au fost Mircea Oanes – Ana Mititelu, Ovidiu Panescu – Ana Voicu, Csaba Toth – Valentina Dobrila si Sebastian Mititelu – Diana Serb.

 cupa stelele dansului 2011 cupa stelele dansului 2011 cupa stelele dansului 2011 cupa stelele dansului 2011

Primii care au concurat sambata dimineata au fost Sebi si Diana si Ovidiu si Ana. La Open Basic Standard 12-15 ani Sebi si Diana au fost marii castigatori, iar la Open Basic Standard 6-11 ani Ovidiu si Ana au obtinut locul 15.
In competitia de dupa-amiaza au intrat si Mircea si Ana alaturi de Sebi si Diana, ambele perechi concurand la Open Standard 14-15 ani. Mircea si Ana au reusit sa obtina un excelent loc 9, iar Sebi si Diana s-au clasat pe pozitia 19.

In a doua zi de concurs am fost reprezentati de perechea cea mai micuta si perechea cea mai mare dintre cele ce au concurat pentru Academia de dans la concursul de la Bucuresti. Cei mai mici, Ana si Ovidiu, s-au clasat execelent pe o  pozitia a 7-a, la numai un X de finala, la categoria E 6-11 ani, iar la Open Basic Latino 6-11 ani au obtinut locul 17, intrecand perechi din clasele valorice superioare. Cei mai mari, Csabi si Vali, au reusit clasarea in finala competitiei Open Latino 19-35 ani, obtinand un foarte bun loc 6.

Felicitari tuturor!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro