Noutati

Deschidem larg portile pentru miscare! - luni, 07 noiembrie 2016

Deschidem larg portile pentru miscare!

7 noiembrie este o zi importanta pentru noi! Reprezinta o zi in care deschidem larg portile pentru miscare, pentru dans!

De la ora 18:00 initiem un nou curs de Zumba sub indrumarea instructorului Angela Bolohan,

iar de la ora 19:00 incepem un nou curs antrenant de dans sportiv alaturi de antrenorul Dan Piuaru.

Locatia: sala Casa Venus, din cadrul Complexului Casa Venus (strada 13 Decembrie nr. 17)

De ce Zumba?

Pentru ca Zumba combina miscarile specifice dansurilor latino-americane cu figuri din aria aerobiciului. Reuneste  miÈ™cări de hip-hop, salsa, samba, merengue, reggaetton, soca, mambo si arte martiale.

Pasii de Zumba "solicită È™i pun în miÈ™care toate grupele de muÈ™chi, modelând È™i tonifiând corpul. În acelaÈ™i timp, acestea acÈ›ioneză precum exerciÈ›iile cardio, solicitându-È›i inima È™i îmbunătățindu-È›i sistemul cardiovascular.  (articol Zumba- Wikipedia)

De ce dans sportiv?

Pentru ca implica vaste cunostinte despre dansurile standard, latino-americane, traditionale, de petrecere si pretioase detalii despre propriul corp.

Dansul dezvolta echilibrul, imbunatateste mobilitatea fiecaruia, duce la reducerea kilogramelor nedorite, previne bolile de inima, imbunatateste capacitatea de a lucra in echipa, creste increderea in sine, Exersarea coregrafiilor ne ajuta sa ne exprimam mult mai usor emotiile, gandurile si dorintele, sa lucram mai eficient la locul de munca, sa socializam si ultimul, dar nu cel din urma sa ne relaxam, sa ne distram. 

Asa ca nu mai amanati! Trimiteti-ne inscrierile voastre pe office@academiadedans.ro!

Echipa Academiei de Dans

0743.040.009- Asistent manager Laura Gavrila

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro