Noutati

Dance Masters 2012 - duminică, 08 aprilie 2012

Dance Masters 2012

Recolta de primavara
 
DanceMasters 2012, un concurs “tare”, de talie internationala, tocmai s-a incheiat. Stim ca asteptati relatari despre participarea la unul dintre cele mai titrate evenimente din dansul sportiv romanesc ale anului asa ca, sa nu va mai tinem cu sufletul la gura…
Anul acesta clubul nostru a fost reprezentat de 5 perechi care s-au pregatit pentru unul dintre primele internationale ale anului, in Romania.
In prima zi de concurs, sambata, 3 dintre acestea au dansat in cadrul concursului Youth International Standard unde Iulian Bratulescu si Andreea Matei au avut un parcurs frumos pana in semifinala competitiei, obtinand locul 11. Perechea de la clubul partener Elit Focsani, Cristi Hariga-Noemi Dragu au reusit locul 14, Sebastian Mititelu si Diana Serb s-au clasat pe pozitia 26 iar Mircea Oanes si Ana Maria Mititelu pe locul 31.
In continuarea programului de dupa-amiaza s-au desfasurat calificarile in cadrul concursului de Juniori 2 Latino, unde perechile Dominick Valsusescu-Raluca Popa si Sebi-Diana s-au clasat la egalitate pe locurile 30-32.
 
Duminica a fost randul competitiei de Juniori 2 Standard unde 3 dintre perechile noastre reprezentante (Vlad Ilea/Crystal Top Dance Cluj Napoca-Ioana Vrinceanu, Niky-Raluca si Sebi-Diana) au trecut cu brio de rundele de calificari obtinand rezultate foarte bune, Sebi si Diana clasandu-se in semifinala pe locul 10 iar Nicky si Raluca obtinand locul 16.
Asa cum ne-au obisnuit deja, Vlad si Ioana au plutit in ring pana in finala competitiei, clasandu-se pe locul 5 dupa o apriga lupta cu celelalte perechi dar si cu o durere la tendonul drept pe care (din nou) Sorin a neutralizat-o! Multumim Sorin inca o data pentru ca ai fost acolo (putem spune ca de ceva vreme in cadrul echipei tehnice esti o persoana foarte solicitata, cu un loc si un rol bine definite!).
 
Demn de mentionat este si rezultatul optinut de perechea David Andrei-Bejenaru Miruna care au obtinut un nou podium, locul 2, la concursul de clasa D, categoria de varsta 16-18 ani, standard.
 
Felicitari tuturor sportivilor pentru ambitia si pregatirea etalate in cadrul acestui important concurs international, dar si tuturor celor care i-au pregatit si sustinut!
 
Conform promisiunilor organizatorilor, unii dintre cei mai titrati dansatori de standard ai lumii-Valeri si Tania- ne-au incantat,  atat sambata in cadrul concursului WDSF International Open Standard pe care l-au si castigat dar si in cea de-a doua seara, duminca, in cadrul unor demonstratii de dans sportiv care au ridicat sala in picioare in aplauze, show-uri cum rar ne este dat sa vedem in Romania.
 
Finalmente, linistea s-a lasat asupra ringului de dans. Momentan. Pana data viitoare…

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro