Noutati

Locul I la categoria Rising Star - duminică, 03 aprilie 2016

Locul I la categoria Rising Star

Capitala Romaniei a rasunat prelung ritmuri de Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Passo Doble, Quick-Step, Slow -Fox, Jive, Cha-cha, Rumba si Samba.

Un nou regal de arta, muzica si dans a avut loc in perioada 1-3 aprilie 2016 la Bucuresti. S-a intitulat Dance Masters 2016 si a reprezentat reuniunea a  460 de sportivi. Organizatorii acestui eveniment prestigios au premiat sportivi romani, cat si straini, din tari precum Cehia, Italia, Cipru, Estonia si Rusia.

Categoriile de concurs au fost: Debutanti, Fete solo, Clasa H, Clasa D, Rising Star Standard, Rising Star Latin, WDSF World Open ST si LA, WDSF Open Youth, Adult Standard,

WDSF Senior 1, WDSF Senior 2, Open International Copii 1 si 2, Junior 1, Juniori 2.

Avem inca o data dovada ca numeroasele ore de antrenamente duc la un succes culminant: cea mai inalta dreapta a podiumului.

Clubul nostru de dans sportiv a fost reprezentat de perechiile mixte:

Cristian Grozea- Raluca Elena Popa

Oanes Mircea- Gogu Elena

Martea Artur- Popescu Maria Francisca

Raluca Popa si Cristian Grozea Raluca Popa si Cristian Grozea

S-au antrenat intens, cu pasiune, energie si mult entuziasm pentru acesta competitie.

Mircea Oanes si Elena Gogu

Zilnic, ii puteati gasi in sala de dans, exersand postura, combinatia de pasi sau coregrafia dansurilor standard si latino-americane.

Podiumul i-a tinut aproape:

Raluca Popa si Cristian Grozea au castigat locul 1 la Rising Star Standard si locul 26 la Adult Standard,

Artur Martea si Maria Francisca Popescu au castigat locul 33 la World Open Standard

Mircea Oanes si Elena Gogu au castigat locul 50 la World Open Latino

Dupa cum observati, au spirit de invingatori. Prietenii si suporteri le-au fost alaturi din tribuna si le-au facut galerie, in semn de apreciere pentru munca depusa in sala de antrenament si pentru prestanta de pe ringul de dans.

Antrenorii i-au incurajat chiar de pe marginea ringului de dans. I-au imbratisat si i-au felicitat pentru evolutiile spectaculoase de pe ringul de dans si pentru rezultate obtinute. Le-au spus ca ii asteapta sa revina cat mai repede in salile de antrenament, pentru a putea cucerii in continuare cele mai inalte podiumuri din lumea dansului sportiv, si  ca “Dansul este cea mai elevată, cea mai emoÈ›ionantă, cea mai frumoasă dintre arte, pentru că nu este doar translatare sau abstractizare din viață; este chiar viață.” citat de Havelock Ellis

Sportivii au declarat ca sunt multumiti de rezultatele obtinute in cadrul acestei competitii si ca vor sa cucereasca podiumuri si mai inalte. 

Le uram sa ridice cupele sus pe podium!

Echipa Academiei de dans

 

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro