Noutati

Federatia Italiana de Dans Sportiv interzice membrilor participarea la Blackpool 2010 - marți, 30 martie 2010

Federatia Italiana de Dans Sportiv interzice membrilor participarea la Blackpool 2010

Domnul Ferruccio Galvagno, presedintele Federatie Italiene de Dans Sportiv, a interzis dansatorilor italieni sa participe la Blackpool 2010, dupa ce la UK Championships doar primelor 12 perechi din clasamentul intern li s-a permis sa danseze.

Ferruccio Galvagno Steagul Italiei

Aceasta decizie a starnit manifestari violente printre simpatizantii competitiilor britanice. Augusto Schiavo, fostul campion modial si castigator al Blackpool-ului si actual arbitru, atat in competitii IDSF, cat si WDC, ne declara: “Galvagno nu ia nici macar o decizie corecta. Nu stiu cum reuseste. Cred ca a facut un curs la FIDS, unde a invatat sa greseasca tot timpul. La Blackpool ma voi imbraca in verde, alb si rosu, pentru a arata ca sunt de partea evolutiei dansului in Italia, nu distrugerii lui. Cred ca la Blackpool vor veni numai cei care iubesc cu adevarat dansul sportiv, in acest fel facandu-se o selectie clara intre cei cu adevarat pasionati si cei care doar isi apara interesele.”


Ramane de vazut ce vor hotari varfurile italiene. Vor respecta hotararea FIDS si nu vor avea probleme in IDSF, dar vor pierde sansa castigarii celei mai importante competitii din lume? Sau vor dansa la Blackpool si  apoi vor suporta consecintele, asa cum au facut rusii Marat Gimaev si Alina Basiouk la UK Open Championships?

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro