Noutati

Finala la Cin Cin Polish Cup 2011 - duminică, 27 noiembrie 2011

Finala la Cin Cin Polish Cup 2011

 

Iata ca orice este posibil cu multa munca si persevcerenta...duminica, in sala Hotelului Hilton din Varsovia, s-a auzit numele Romaniei atunci cand s-au strigat tarile cu reprezentanti in finala WDSF International Open Standard Cin Cin Polish Cup 2011. Cei care au facut posibil acest lucru au fost reprezentantii Academiei de Dans, Marius si Andra, sub atenta observatie a arbitrului Mircea Gavrila, ce a jurizat aceasta competitie.
“A fost o senzatie incredibila sa dansam finala, mai ales ca nu ne asteptam. Am simtit ca am dansat bine si eram multumiti de prestatia noastra, dar nu indrazneam sa speram sa dansam in aceeasi finala cu actualii campioni mondiali.”, ne spun Marius si Andra, care au ocupat locul.
Binenteles, ei nu au fost singurii reprezentanti ai Romaniei la competitia din Varsovia, echipa fiind acceasi de la Ancona (Cristian Hariga – Noemi Dragu, Vlad Ilea – Dora Kilin, Marius Hiruta – Andra Trasnea), la care ii adaugam pe noii membrii ai Academiei de Dans, Marius Iepure si Christina Kesseler.
Sa incepem cu ziua de sambata, cu categoria Juniori Standard, categorie la care Vlad si Dora au reusit sa obtina locul 15. Ei au infrumtat si a doua zi perechile mult mai mari ca ei in cadrul categoriei Tineret, unde au reusit un excellent loc 17.
In rest, ziua de sambata a fost o zi deestinata sectiunii Latino. La tineret, Cristi si Noemi au obtinut locul 29, iar la Adulti, Marius si Christina au obtinut un foarte frumos loc 26, dintr-un total de 55 de perechi.
Dumunica, Cristi si Noemi s-au aflat la un pas de finala, obtinand la Tineret locul 8, dupa un parcurs foarte bun in care au aratat un dans de calitate. Tot ei au obtinut locul 30 la Competitia de adulti, dovedind ca atunci cand vor trece la aceasta categorie vor fi o amenintare reala pentru perechile ce aspira la finalele competitiilor WDSF!
Felicitari tuturor!

Iata ca orice este posibil cu multa munca si perseverenta...duminica, in sala Hotelului Hilton din Varsovia, s-a auzit numele Romaniei atunci cand s-au strigat tarile cu reprezentanti in finala WDSF International Open Standard Cin Cin Polish Cup 2011. Cei care au facut posibil acest lucru au fost reprezentantii Academiei de Dans, Marius si Andra, sub atenta observatie a arbitrului Mircea Gavrila, ce a jurizat aceasta competitie.

“A fost o senzatie incredibila sa dansam finala, mai ales ca nu ne asteptam. Am simtit ca am dansat bine si eram multumiti de prestatia noastra, dar nu indrazneam sa speram sa dansam in aceeasi finala cu actualii campioni mondiali.”, ne spun Marius si Andra, care au ocupat locul 6.

Binenteles, ei nu au fost singurii reprezentanti ai Romaniei la competitia din Varsovia, echipa fiind acceasi de la Ancona (Cristian Hariga – Noemi Dragu, Vlad Ilea – Dora Kilin, Marius Hiruta – Andra Trasnea), la care ii adaugam pe noii membrii ai Academiei de Dans, Marius Iepure si Christina Kesseler.

marius hiruta andra trasnea cin cin polish cup 2011   cristian hariga noemi dragu cin cin polish cup 2011

Sa incepem cu ziua de sambata, cu categoria Juniori II Standard, categorie la care Vlad si Dora au reusit sa obtina locul 15. Ei au infrumtat si a doua zi perechile mult mai mari ca ei in cadrul categoriei Tineret, unde au reusit un excelent loc 17.

In rest, ziua de sambata a fost o zi destinata sectiunii Latino. La Tineret, Cristi si Noemi au obtinut locul 29, iar la Adulti, Marius si Christina au obtinut un foarte frumos loc 26, dintr-un total de 55 de perechi.

Dumunica, Cristi si Noemi s-au aflat la un pas de finala, obtinand la Tineret locul 8, dupa un parcurs foarte bun in care au aratat un dans de calitate. Tot ei au obtinut locul 30 la competitia de Adulti, dovedind ca atunci cand vor trece la aceasta categorie vor fi o amenintare reala pentru perechile ce aspira la finalele competitiilor WDSF!

Felicitari tuturor!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro