Noutati

Finalisti la Campionatele Nationale 2015 - sâmbătă, 07 martie 2015

Finalisti la Campionatele Nationale 2015

Doua perechi finaliste la Campionatele Nationale 2015:

- Vlad Razvan Ilea si Bianca Pavel vicecampioni nationali la categoria Tineret Standard
Federico Guiberti  si Andreea Pascu locul IV la categoria Adulti Standard

Momentul mult asteptat al unui Campionat National a venit. Intr-un cadru impunator, sub privirile arbitrilor, s-a dat startul unuia dintre cele mai importante concursuri de dans din tara. Inca de la primele ore ale diminetii emotiile se simteau peste masura in sala. De la concurenti pana la sustinatori, organizatori, in privirea fiecaruia se putea vedea bucuria de a lua parte la acest eveniment.

Munca, devotamentul, talentul au fost puse la grea incercare de-a lungul rundelor.

Vlad si Bianca Andreea si Federico

Primele bucurii au aparut chiar din prima zi, Perechea Vlad Razvan Ilea si Bianca Pavel au cucerit titlul de vicecampioni nationali la categoria Youth Standard si perechea Mircea Constantin Oanes si Raluca Elena Popa clasandu-se pe locul 15, la aceeasi categorie.

Mircea si Raluca Mircea si Raluca
   

Surpriza a venit si din partea perechii recent formata, Federico si Andreea, care au obtinut un remarcabil loc 4 la cea mai dificila sectiune, cea de Adulti Standard, dupa doar trei luni de parteneriat.

Duminica ne-a rezervat de asemenea o doza incredibila de suspans. In competitia de Youth Latino, Mircea si Raluca clasandu-se pe locul 20.

Lacrimi, bucurie, emotie si culoare. In doua cuvinte, dans sportiv. Asa se poate descrie “Campionatul National” de la Cluj.

Felicitari perechilor pentru performantele lor!
Vivat Academia! Vivant Professores!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro