Noutati

Academia de Dans la Fulg de nea - miercuri, 24 noiembrie 2010

Academia de Dans la Fulg de nea

Vineri a inceput cea de-a cincea ediÅ£ie a Festivalului Concurs NaÅ£ional de Muzică UÅŸoară pentru Copii „Fulg de Nea“, gazduit de Centrul Cultural Reduta, la care Academia de Dans a avut onoarea de a fi partenera si in acest an. Au fost trei zile de festival pline de surprize, emotii, premii si multa muzica frumoasa.

Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea

Cele sase perechi ce ne-au reprezentat pe scena "Fulgului de Nea", dar si la televiziunea locala TVS, unde a fost transmis in direct festivalul, au oferit o minunata demonstratie de dansuri standard si latino, smulgand aplauze puternice din partea publicului.

Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea

Acest festival creste de la an la an , iar colaborarea noastra cu doamna Claudia Miritescu, fondatoarea lui, este din ce in ce mai stransa, cu atat mai mult cu cat fiul dumneaei se afla printre sportivii noastri de performanta. Cele doua momente de dans pregatite de Academia de dans nu au fost singurele surprize de care a avut parte publicul brasovean pe parcursul festivalului.

Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea Academia de Dans la Festivalul Fulg de nea

"SatisfacÅ£ia noastră cea mai mare este că am reuÅŸit să o convingem pe marea cîntăreaţă Marina Voica să vină la BraÅŸov, să prezideze juriul festivalului, dar ÅŸi să susÅ£ină un recital live, duminică, în ziua în care s-a desfăşurat ÅŸi Gala LaureaÅ£ilor“, ne-a declarat doamna Claudia MiriÅ£escu.


 Cu siguranta Festivalul "Fulg de Nea" a fost o reusita si in acest an si speram ca dorinta doamnei Miritescu de a deveni un festival la fel de important ca "Mamaia copiilor" sa devina realitate!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro