Noutati

Halloween Party 2010 - un loc in care ati fi dorit sa va aflati - luni, 01 noiembrie 2010

Halloween Party 2010 - un loc in care ati fi dorit sa va aflati

" A mai trecut un an si a venit momentul sa ne costumam pentru un nou "Haloween party".  Aceiasi atmosfera antrenanta ca la orice petrecere a clubului dar cu fete noi, sub masca personajelor preferate. Si cu mic cu mare ne-am urcat nu pe maturi ci in pantofi de dans. Am pocnit din degete si am spus cuvintele magice: "sa inceapa dansul".

Halloween Party, Academia de Dans Brasov Halloween Party, Academia de Dans Brasov Halloween Party, Academia de Dans Brasov

Si magia a tinut intreaga noapte. Varcolaci si printese, clovni si strigoi, vrajitoare si vampiri si-au dat mana si au dansat impreuna pe cele mai variate ritmuri. Am inceput timid in pasi de vals si salsa dar zorii ne-au prins brat la brat intr-o sarba romanesca. Cei mai curajosi si-au aratat maiestria la un mini concurs de dans organizat spontan.

Halloween Party, Academia de Dans Brasov Halloween Party, Academia de Dans Brasov

Atmosfera a fost completa. Ritmuri antrenante, sampanie, voie buna si satisfactia unei seri memorabile care a reusit sa reinvie gratia balurilor de alta data. Academia de dans stie sa dea viata povestilor.
Datorita lor dansul a incetat de mult sa fie doar o alternativa de petrecerea a timpului liber si a devenit un stil de viata. "

Andreea Andries

Alte fotografii de la eveniment in sectiunea Foto

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro