Noutati

Finala la Jesi Open 2011, Italia - marți, 06 decembrie 2011

Finala la Jesi Open 2011, Italia

 

Mos Nicolae vine cu alte rezultate bune pentru Academia de Dans…si pentru ca Mosul este bun si darnic, rezultatele de care ne bucuram nu sunt la nivel national, ci la nivel international. 
Chiar in week-end-ul ce a trecut Robert Zsigmnd, Andreea Pascu si domnul Mircea Gavrila au reprezentat Romania la Jesi Open 2011, Italia. Robert si Andreea au participat la doua categorii de concurs, Under 21 si WDSF Open Standard. Daca la WDSF Open Standard au obtinut un foarte bun loc 19, la categoria Under 21 Standard perechea brasoveana a avut un parcurs excellent, mergand pana in finala competitiei si obtinand locul al 6-lea.
Le multumim pentru frumosul cadou de Mos Nicolae si ii asteptam bucurosi acasa! Felicitari!

Mos Nicolae vine cu alte rezultate bune pentru Academia de Dans…si pentru ca Mosul este bun si darnic, rezultatele de care ne bucuram nu sunt la nivel national, ci la nivel international

Robert -Andreea, JESI OPEN Robert -Andreea, JESI OPEN Robert -Andreea, JESI OPEN

Chiar in week-end-ul ce a trecut Robert Zsigmnd, Andreea Pascu si domnul Mircea Gavrila au reprezentat Romania la Jesi Open 2011, Italia. Robert si Andreea au participat la doua categorii de concurs, Under 21 si WDSF Open Standard. Daca la WDSF Open Standard au obtinut un foarte bun loc 19, la categoria Under 21 Standard perechea brasoveana a avut un parcurs excelent, mergand pana in finala competitiei si obtinand locul al 6-lea.

Le multumim pentru frumosul cadou de Mos Nicolae si ii asteptam bucurosi acasa! Felicitari!

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro