Noutati

Kistelek Open 2011 - miercuri, 28 septembrie 2011

Kistelek Open 2011

 

16, 17 si 18 septembrie au fost zile pline pentru reprezentantii Academiei de Dans, Toth Csaba si Valentina Dobrila.  Simtind chemarea stramosilor, ei au facut parte dintre concurentii la Kistelek Open  2011, un concurs ce aduna in fiecare an perechi de valoare de pe intreg continentul. Competitia a inceput pentru ei cu Rising Stars Standard, unde au reusit sa se claseze printre primele 18 perechi ale categoriei, iar urmatoarele doua zile au fost destinate exclusiv stilului latino, stil c la care s-au clasat pe locul 2 la Campionatul National de 10 dansuri, desfasurat in acest an la Iasi. Dupa cum spuneam, sambata a fost randul competitiei  Rising Stars Latin, unde Csabi si Vali au reusit cea mai buna performanta, calificandu-se in semifinala. Ei au ocupat locul 12, fiind a doua pereche din Romania, dupa vicecampionii nationali Zsolt Cseke si Ioana Degau. In ziua a treia, la WDSF International Open Latino ei au fost a treia pereche din Romania, reusind o excelenta clasare pe locul 33 din 70 de perechi participante.
Felicitari celor
   
doi sportive si antrenori ai Academiei de Dans si speram sa auzim curand de alte rezultate cel putin la fel de frumoase ca acesta!

16, 17 si 18 septembrie au fost zile pline pentru reprezentantii Academiei de Dans, Toth Csaba si Valentina Dobrila.  Simtind chemarea stramosilor, ei au facut parte dintre concurentii la Kistelek Open  2011, un concurs ce aduna in fiecare an perechi de valoare de pe intreg continentul.

kistelek open 2011 kistelek open 2011 kistelek open 2011 kistelek open 2011

Competitia a inceput pentru ei cu Rising Stars Standard, unde au reusit sa se claseze printre primele 18 perechi ale categoriei, iar urmatoarele doua zile au fost destinate exclusiv stilului latino, stil la care s-au clasat pe locul 2 la Campionatul National de 10 dansuri, desfasurat in acest an la Iasi. Dupa cum spuneam, sambata a fost randul competitiei  Rising Stars Latin, unde Csabi si Vali au reusit cea mai buna performanta, calificandu-se in semifinala. Ei au ocupat locul 12, fiind a doua pereche din Romania, dupa vicecampionii nationali Zsolt Cseke si Ioana Degau. In ziua a treia, la WDSF International Open Latino ei au fost a treia pereche din Romania, reusind o excelenta clasare pe locul 33 din 70 de perechi participante.

kistelek open 2011 kistelek open 2011

Felicitari celor doi sportivi si antrenori ai Academiei de Dans si speram sa auzim curand de alte rezultate cel putin la fel de frumoase ca acesta!


 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro