Noutati

Miss Boboc Colegiul National UNIREA - miercuri, 10 noiembrie 2010

Miss Boboc Colegiul National UNIREA

Dansul - drumul spre victorie

Toamna este anotimpul cand se numara bobocii sau mai bine zis cand fiecare bobocel se bucura participand la un mare eveniment dedicat in mare parte celor de clasa a-IX-a.
Ca in fiecare an, iata ca a sosit si ziua mult asteptata . In data de 5 noiembrie 2010 a avut loc in Kasho, Balul Bobocilor al Colegiului National Unirea, organizat cu brio de clasa a-XI-a B a doamnei Doina Mihai.
Va intrebati  poate ce legatura are Balul bobocilor cu Academia de Dans. Foarte simplu...legatura se numeste DANS.

Cristina Danu -Academia de Dans Brasov Cristina Danu si Paul Costin - Academia de Dans Brasov Cristina Danu -Academia de Dans Brasov Cristina Danu - Academia de Dans Brasov

Orice eveniment  fericit se bucura de o prezenta pe masura, de o buna dispozitie molipsitoare, de o atmosfera incendiara condimentata cu placerea de a dansa si de a vedea pe altii dansand, de a te bucura alaturi de prietenii, colegii si profesorii tai , pentru a face momentul de neuitat.
Am avut deosebita sansa de a participa la concursul Miss Boboc 2010 si sunt sigura  ca proba de talent, proba pe care am sustinut-o alaturi de partenerul meu de dans, Paul Costin, m-a ajutat enorm in obtinerea titlului de Miss. Alaturi de mine in acest concurs a participat si colega mea de club, Bianca Socol, pe care, cel mai probabil, tot dansul a ajutat-o sa obtina titlul de Miss Eleganta.
Dansul este viata mea si ma ajuta de foarte multe ori in diferite ocazii. Ma bucur  enorm ca oriunde si oricand pot arata lumii ca dansul face viata mai frumoasa .

 

Cristina Danu

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro