Noutati

Miss European Tourism 2013 - sâmbătă, 13 iulie 2013

Miss European Tourism 2013

                Miss European Tourism este un eveniment international , care in fiecare an isi doreste sa aduca cele mai frumoase si talentate  femei din lume in Romania. Anul trecut au fost 20 de concurente la  Castelul  Cantacuzino in Busteni . De-alungul a trei zile au participat la sedinte foto si au concurat la prezentarea costumelor  nationale, costumelor de baie si a rochiilor de seara.

                Anul acesta concursul se va desfasura la Alpin Resort Hotel & SPA, in perioada  8-14 Iulie 2013. Aici sunt asteptate 34 de concurente, jurnalisti  internationali si invitati speciali, in special juriul. Toti sunt invitati sa viziteze Palatul Parlamentului din Bucuresti, Faimosul Castel Dracula din Bran, Piata Sfatului din Brasov si sa se bucure mancare si muzica traditional din Romania.

                                  

                Gazdele acestui eveniment, doamna Larisa Boriceanu  si Catwalk Production (din Malta) ne-au oferit posibilitatea sa prezentam un show in data de 13 iulie 2013, zi norocoasa. Ne-am gandit sa prezentam pasionantele si spectaculoasele dansuri latino- americane, si elegantele si fermecatoare dansuri standard. Perechiile noastre de dansatori, Pascu Andreea- Zsigmond Robert, si Oanes Mircea- Mititelu Ana vor dansa pe ritmuri de: Vals, Tango, Rumba, Cha- Cha- Cha, Jive, etc. Noi speram ca acest show va incanta privirile spectatorilor si ii va indemna la dans.

                Ii multumim domnului Gavrila Mircea, pentru ca a avut grija de pregatirea dansatorilor nostrii si tuturor celor care ne-au sustinut de-alungul atator ani, plini de evenimente si de visuri implinite.

                  Va asteptam in Poiana Brasov la dans si bucurie!

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro