Noutati

Nou pentru copii - luni, 05 august 2013

Nou pentru copii

            A venit vacanÅ£a ÅŸi copiii abia aÅŸteaptă să se înscrie la ateliere de vară sau tabere de creaÅ£ie.

            Pentru ei a fost realizat un proiect, care îÅŸi propune să reunească în acestă vară, din toată Å£ara, cursuri, ateliere ÅŸi tabere dedicate copiilor ÅŸi părinÅ£ilor.

            Acest proiect, lansat de domnul Cristian Lacraru cu sprijinul radioului Itsy Bitsy, cuprinde momentan  informaÅ£ii despre cursuri de: dezvoltare  personală,  multimedia, muzică, limbi străine, cultură generală, dansuri moderne, actorie, arte plastice ÅŸi arte marÅ£iale.

            Pentru a fi accesibil tuturor  toate  datele au fost inscrise pe un website, numit:  www.cursuripentrucopii.ro. Website-ul are un design atractiv ÅŸi oferă un control deplin în publicarea ÅŸi organizarea conÅ£inutului.

            Noi ne-am alăturat acestui demers începând cu luna august a acestui an ÅŸi ne bucurăm de toată  atenÅ£ia din partea doamnei Andra Åžtefan, care ne-a adresat invitaÅ£ia ÅŸi ne-a permis să înregistrăm pe acestă pagină de internet, noul nostru proiect “ Åžcoala de Vară”. 

            MulÅ£umim tuturor celor care au lucrat la acest proiect ÅŸi care în acest mod s-au gândit la creÅŸterea armonioasă a copiilor din România.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro