Noutati

Nou pentru copii - luni, 05 august 2013

Nou pentru copii

            A venit vacanţa şi copiii abia aşteaptă să se înscrie la ateliere de vară sau tabere de creaţie.

            Pentru ei a fost realizat un proiect, care îşi propune să reunească în acestă vară, din toată ţara, cursuri, ateliere şi tabere dedicate copiilor şi părinţilor.

            Acest proiect, lansat de domnul Cristian Lacraru cu sprijinul radioului Itsy Bitsy, cuprinde momentan  informaţii despre cursuri de: dezvoltare  personală,  multimedia, muzică, limbi străine, cultură generală, dansuri moderne, actorie, arte plastice şi arte marţiale.

            Pentru a fi accesibil tuturor  toate  datele au fost inscrise pe un website, numit:  www.cursuripentrucopii.ro. Website-ul are un design atractiv şi oferă un control deplin în publicarea şi organizarea conţinutului.

            Noi ne-am alăturat acestui demers începând cu luna august a acestui an şi ne bucurăm de toată  atenţia din partea doamnei Andra Ştefan, care ne-a adresat invitaţia şi ne-a permis să înregistrăm pe acestă pagină de internet, noul nostru proiect “ Şcoala de Vară”. 

            Mulţumim tuturor celor care au lucrat la acest proiect şi care în acest mod s-au gândit la creşterea armonioasă a copiilor din România.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro