Noutati

Reducere de 15 % pentru coregrafii - vineri, 01 mai 2015

Reducere de 15 % pentru coregrafii

Surpriza anului: O reducere de 15 % pentru invatarea celui mai important dans din viata oricarui cuplu

I.    Vals in ritmul iubirii

                     1, 2, 3... asa incepe valsul. Te inclini usor si zambesti gratios din coltul gurii.. Accepti, te lasi cuprinsa si prinzi delicat mana care ti s-a intins. Privirea senina, spatele drept, capul pe spate. Inspiri si lasi sufletul plin... 1, 2, 3... te ghidezi dupa cea mai mare bataie a inimii.

academia de dans brasov

Cand iubirea se intensifica, ritmul ajunge de neoprit, vocile din jur devin de nedeslusit. Curge din tavan o aroma de flori si prospetime. E de nedescris. Secundele se scurg. Dar cine le mai numara?...

Faldurile rochiei se misca in ritmul valurilor inimii. Dansul a inceput cu liniste, continua cu foc, si pasiune si ameteala. Un pas mic, un pas mic... e atat de bine sa te simti iubit... Te desprinzi, te inalti, incetinesti ritmul putin, cobori un pic. Te inalti din nou. Se pluteste pe aripi de nemarginire. Se topeste totul in jur. Te mistui... si plutesti atat de linistit, de elegant. Plutesti pe muzica. E seara ta, e valsul tau.

II.    Apeland la un profesionist, succesul este practic garantat!

academia de dans brasovDaca alegeti sa apelati la un profesionist, acest moment va fi savurat de invitati si totodata o amintire pretioasa in sufletele voastre dar si pe inregistrarile video de la nunta, pe care le veti urmari ori de cate ori veti simti nevoia.

Melodia pentru un dans de deschidere se va alege in asa fel incat sa va placa foarte mult, sa va starneasca cele mai frumoase sentimente sau sa va aduca aminte de momentele frumoase din viata voastra, spre exemplu de momentul in care v-ati cunoscut sau de primul sarut etc.

Deseori alegerea melodiei se face si impreuna  cu coregraful, care va avea in vedere structura perechii, aptitudinile lor, va sti sa creeze si o coregrafie care sa ii puna pe ei in valoare, iar succesul este practic garantat.

Cel mai des cerut este clasicul vals vienez pe care il recomandam pentru ca are un ritm relativ clar, se poate coregrafia destul de usor, se poate dansa pe orice suprafata, iar spatiul nu trebuie sa fie foarte mare.

Daca valsul vienez este bun pentru o astfel de ocazie si clasicul dans al mirilor decurge pe ritmul rapid de "1,2,3", sunt insa cupluri care au ales cu totul alte stiluri muzicale (cha cha, rock’n’roll, tango, vals lent, slow-fox, bachata, rap, hip-hop), sau colaje, dorind sa-si scoata in evidenta originalitatea.
Cu putin efort, nici nu este greu sa primiti la propria nunta ceea ce vi se cuvine de fapt: ropote de aplauze. Oricum veti dori sa dansati la propria nunta, asigurati-va ca o faceti cu stil si daruire, iar un coregraf este calea cea mai simpla catre un dans perfect.

III.    Te intrebi cat timp ti-ar trebui pentru a invata?

  • Cinci sedinte sunt suficiente pentru aprofundarea principalelor notiuni de dans si a va descurca pe ringul de dans; o sedinta dureaza 45 de minute.
  • Zece sedinte vor duce la acel moment memorabil, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Puteti considera aceste cursuri de dans o distractie, un mod de relaxare sau un mod de a va imbogati lucrul in echipa.
  • Douazeci de sedinte este pachetul complet in care vei invata mai multe stiluri de dansuri si puteti pregati o coregrafie complexa, care va lasa invitatii in delir...

Pachetul A = 155 euro 130 euro
5 de ore private de dans – punand accent pe Valsul Vienez, Tango argentinian sau orice alt dans ales, functie de melodia preferata

Pachetul B = 250 euro 210 euro
10 de ore private de dans –Colaj de melodii (ex. Vals Vienez, Vals Lent, Tango Argentinian, Rock'n'roll, Salsa, Bachata, Merengue) si alte ritmuri necesare la nunta: Invartita, Sarba in doi etc.)

Pachetul C = 435 euro  370 euro
20 de ore private de dans – pe langa Valsul Vienez, veti invata cum sa aratati naturali, sa dansati cu incredere si usor pe o mare varietate de melodii si va veti bucura de momentele petrecute impreuna intr-o atmosfera placuta si relaxanta de urmatoarele stiluri: salsa, bachat, merengue, vals lent, tango, slow-fox, samba, cha-cha, rumba, flamenco, jive, rock'n'roll si dansuri populare (sarba in doi, invartita, brau, brasoveanca)

IV.    Regulile clubului

  • o ora de dans are 45 de minute.
  • anularea si reprogramarea unei ore se va face cu cel putin 48 de ore inainte
  • plata integrala se va face la prima intalnire, moment in care se va stabili si programul pentru numarul de ore dorite.
  • banii nu se returneaza

Suntem mandri ca pana in prezent, sute de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Academia de Dans  (cateva dintre acestea se regasesc in galeria foto).

Ceea ce a ramas constant de-a lungul celor 30 de ani de activitate este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.

V.    Animatie la nunta ta

 

Multi doresc sa faca din nunta lor  un adevarat specatcol si apeleaza la diversi artisti printre care si dansatori ca sa inveseleasca atmosfera.  Scoala noastra de dans va ofera pachete complete pentru a va anima nunta. Este vorba de perechi de dansatori profesionisti, cu rezultate deosebite la concursurile nationale si internationale, care isi pot adapta programul de dans in functie de cerintele si specificul fiecarui eveniment la care participa.

academia de dans brasov

Dansatorii vin  sa sustina nu doar o reprezentatie, ci fac si animatii, dansand cu invitatii. Invitatii sunt intotdeauna placut impresionati de  aceste demontratii si cu consideratie, sunt surprinsi de reprezentatia mirilor, pentru ei toate acestea venind ca o surpriza. Oricum, in cazul in care sunt chemate perechi de dansatori este bine ca demonstratia lor sa apara dupa cea a mirilor, pentru ca tinerii insuratei trebuie sa fie in centrul atentiei. Pentru mai multe detalii in acest sens, vizitati sectiunea evenimente coorporatii.

VII  Cum procedez pentru a incepe ?

Contacteaza-ne prin e-mail sau prin telefon pentru a stabili o prima intalnire.

+40 743.040.009 - asistent manager Laura Gavrila

+40 743.040.002 - coregraf si antrenor Monica Gavrila


     office@academiadedans.ro

 

 

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro