Noutati

Oliver Wessel-Therhorn - inca o legenda dansului sportiv mondial ne-a parasit - miercuri, 17 noiembrie 2010

Oliver Wessel-Therhorn - inca o legenda dansului sportiv mondial ne-a parasit

Oliver Wessel-Therhorn, dansator, coregraf, antrenor si arbitru de dans sportiv, a murit de cancer la varsta de 50 de ani. Multiplu campion mondial la Amatori si Profesionisti, Oliver, impreuna cu sotia sa, Martina Wessel-Therhorn, a castigat de 9 ori titlul de campion national al Germaniei la dansurile standard. Intre 1983-2003, impreuna cu Dance Sport Club Dusseldorf Rot-Weiss, formatia careia i-a fost antrenor, a obtinut numeroase titluri de campioni nationali, europeni si mondiali.

Oliver Wessel-Therhorn, Germany Oliver Wessel-Therhorn, Germany Oliver Wessel-Therhorn, Germany Oliver Wessel-Therhorn, Germany Oliver Wessel-Therhorn, Germany

In 2007 a fost  supranumit de catre conationalii lui „legenda dansului sportiv’”. A primit multe onoruri pentru realizarile sale, incluzand printre acestea Silver Laurel Award si Bill and Bobbie Irvine Awards la Los Angeles in 2008.  Ca urmare a acestui onor, a urmat publicarea primei sale carti, The Legacy Irvine la sfarsitul lui mai 2009. Au urmat Ballroom principals si Latin principals si tot in 2009, distinctia Roll of Honor: Presidents Award of the World Dance Council.

In noaptea de 11 noiembrie 2010, Oliver Wessel-Therhorn s-a stins din viata la spital in urma unei indelungate lupte cu cancerul.

Sincere condoleante familiei! Acum continua sa antreneze ingeri!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro