Noutati

Party decembrie 2009 - miercuri, 30 decembrie 2009

Party decembrie 2009

A trecut si evenimentul mult asteptat: petrecerea de final de an din 29 decembrie 2009, in incinta unui club din Brasov.

Atmosfera a fost de-a dreptul incendiara, fiind organizat un concurs in care fiecare cursant si-a putut etala cunostintele acumulate in materie de dans. La acest concurs au participat 15 perechi care si-au dat silinta sa treaca cat mai bine prin probe de dans cum ar fi Vals lent, Cha cha, Bachata, Vals Vienez, Salsa, acestia  fiind foarte bine punctati de arbitrele de pe margine, membre ale clubului Fan Dance. Lupta fiind foarte stransa, au fost premiati toti participantii, iar castigatorii locului I au primit cupe si medalii…bineinteles nu am uitat nici de Miss&Mister Popularitate.

Surpriza serii a fost un al doilea concurs de dans, Jack and Jill, unde fiecare arbitru si membru Fan Dance a ales cate un cursant  pentru a arata si ei la randul lor ca pot fi la inaltime nu numai cu un partener pe masura, iar partenerii acestora ca nu se dau inapoi atunci cand e vorba de a invata trucuri si figuri noi.
De asemenea nu au lipstit cateva demonstratii pline de pasiune si miscari armonioase oferite de dansatorii Fan Dance Club.

“Dupa toate pregatirile de acasa, probat, aranjat, parfumat, repetat pasi de dans etc., am ajuns cu totii in Studio ’80, unde a avut loc evenimentul. Pe langa concursuri si premii, am avut parte de momente foarte placute: perechile de competitive Valentina - Razvan si Andra - Marius ne-au incantat cu show-urile lor de latino, respectiv standard. La finalul concursurilor, Csabi, prezentatorul, ne-a rugat sa facem o poza de grup pentru a o pastra ca amintire. M-am simtit foarte bine la petrecere si mi-a placut organizarea. Bine-nteles ca nu s-a terminat totul doar cu o poza; eu si colegii mei am ramas in continuare in club sa ne distram. A fost ceva spectaculos. La asa petreceri sa tot mergi…” ne spune Iulia Preda, 16 ani,  concurenta si cursanta a Fan Dance Club.

“Nu ma asteptam sa fie atat de magnific si in acelasi timp placut, mi-a placut enorm de mult ideea aceasta de intalnire a tuturor iubitorilor de dans care urmeaza cursurile in cadrul Fan Dance Club si nu numai, si sper ca pe viitor vor fi organizate mai des astfel de evenimente. Va felicit inca o data pentru organizarea acestui eveniment si invit pe oricine are dansul in suflet alaturi de Fan Dance Club si in 2010 !“ ne-a declarat Robert Cadar un alt cursant al Fan Dance Club, prezent la acest eveniment.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro