Noutati

Performanta continua - joi, 20 septembrie 2012

Performanta continua

Iata ca toamna a venit, clopotelul scolii va suna adunarea in curand ... in deschidere, sportivii nostri au participat la competitiile organizate in ultimul week-end de vacanta la Bucuresti (Cupa Contesina) si la Resita (Cupa Mystic).

Vlad & Ioana, Fan Dance Club Brasov Sebi si Diana, Fan Dance Club Mircea & Ana, Fan Dance Club Brasov

Cele 4 perechi participante, Mircea Oanes-Ana Maria Mititelu, Razvan Vlad Ilea-Ioana Vrinceanu, Dominick Valusescu-Raluca Popa si Sebastian Mititelu-Diana Serb, au reusit clasarea in 3 dintre finalele concursurilor la care au participat, perechea Razvan Vald Ilea-Ioana Vranceanu ocupand locul 1 in finala competitiei Open Junior 2 Standard de la Resita, perechea Sebastian Mititelu-Diana Serb obtinand locul 2 in finala competitiei  Open Junior 2 Standard de la Bucuresti, competitie in care perechea Dominick Valusescu –Raluca Popa s-a clasat in finala pe locul 5.

Vlad & Ioana, Fan Dance Club Brasov Niky & Raluca, Fan Dance Club Brasov Sebi si Diana, Fan Dance Club Brasov

In cadrul aceleiasi manifestari, de data aceasta in concursul  Open Junior 2 Latino perechea Sebi-Diana a obtinut calificarea in finala ocupand locul 7, in aceeasi competitie Niky si Raluca clasandu-se pe pozitia 11 in semifinala.
La categoria de varsta superioara, desi concursurile s-au adresat perechilor cu varste cuprinse intre 16 si pana la 35 ani, perechea Mircea -Ana Maria a obtinut clasarea pe locul 8 in semifinala Open 16-35 ani Standard si locul 13 in concursul Latino.

Sebi & Diana, Academia de Dans Brasov Vlad & Ioana, Fan Dance Club Brasov Mircea & Ana, Fan Dance Club

Rezultatele obtinute ne indeamna sa credem ca urmeaza unele tot mai bune si evolutia ascendenta in calitatea dansului va fi evidentiata in concursuri tot mai puternice!
 
Felicitari tuturor sportivilor, antrenorilor si, desigur, parintilor.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro