Noutati

Protejarea datelor personale - miercuri, 20 iunie 2018

Protejarea datelor personale

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Asociatia Clubul de Dans Sportiv Fan Dance Club se angajeaza sa iti protejeze datele tale cu caracter personal.

Asociatia este inregistrata in Registrul National ONG sub nr. 14615847 si are sediul in Brasov, Strada Warthe nr. 8A.

Asociatia poate fi contactata prin e-mail la adresa office@academiadedans.ro sau telefon: 0743040009.

Esti invitat(a) sa citesti cu atentie urmatoarele conditii in scopul de a intelege pozitia si practicile Asociatiei cu privire la datele tale cu carcater personal si la modul in care acestea sunt prelucrate.

1. CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE SI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Cand alegi sa te inscrii la cursurile noastre, tu furnizezi informatii Asociatiei atat online cat si in scris. Aceste informatii pot constitui date personale, protejate atent de GDPR. Daca doresti sa participi la cursurile noastre, esti rugat sa semnezi consimtamantul de participare, dupa ce citesti cu atentie aceasta informare.

Datele personale pe care le vom colecta de la tine sunt: nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon si adresa de e-mail, localitatea si strada de domiciliu.

Motivul pentru care solicitam aceste date este pentru a te putea informa la timp de orice modificare de orar pe care o putem face, de schimbarea locatiei in care ne desfasuram activitatea, pentru a discuta situatii legate de plata cursurilor si evenimente la care participam.

2. UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informatiile pe care le oferi Asociatiei vor fi stocate pe serverul nostru – pentru datele oferite in forma digitala – si intr-un dosar securizat –  pentru datele oferite in forma fizica – in locatia in care Asociatia isi va desfasura activitatea. Exista un numar limitat de persoane din cadrul Asocitiei care au acces la informatiile tale: presedintele Asociatiei, vice-presedintele Asociatiei, cenzorul Asociatiei, instructorul care sustine cursurile.

Informatiile pe care Asociatia le are de la tine pot fi transferate si stocate si in afara Spatiului Economic European, cu acordul tau.

Asociatia isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare, pentru a se asigura ca datele tale personale sunt procesate in siguranta si in acord cu reglementarile GDPR.

3. FOLOSIREA INFORMATIEI

Asociatia utilizeaza informatia pe care o primeste de la tine cu scopul de a-si organiza orarul cursurilor de dans, dar si locatia in care acestea se desfasoara in functie de numarul de cursanti inregistrat.

4. DEZVALUIREA INFORMATIEI

Asociatia poate dezvalui datele tale personale unui tert daca aceasta este legal obligata sa dezvaluie sau sa impartaseasca datele tale personale, cu scopul de a fi in concordanta cu legea aplicabila. De asemenea, Asociatia contracteaza terti care ofera sau furnizeaza servicii pentru Asociatie.

In ceea ce priveste procesarea datelor, pentru a-ti asigura si respecta drepturile, am incheiat un acord de vointa cu asemenea terte parti, care vor primi acces la datele tale personale. Aceste acorduri, prevad cu exactitate datele specifice la care tertii pot avea acces si in ce fel asemenea date vor fi procesate. Tertele parti nu vor putea sa va foloseasca datele cu alte scopuri decat cele agreate. Tertele parti, sunt obligate sa aplice orice masuri necesare pentru ca datele dumneavoastra personale sa fie protejate. Daca asemenea terti, folosesc la randul lor furnizori, sunt obligati, sa incheie o forma de agreere cu acestia, prevazand aceleasi clauze si cerinte pe care Asociatia le-a agreat cu tine.

5. PENTRU CAT TIMP VOR FI RETINUTE DATELE PERSONALE

Asociatia va retine si utiliza datele tale pe o perioada de 1 an, dupa incheierea participarii la cursurile de dans. Asociatia poate lua in considerare o reevaluare a unei viitoare participari ale tale in cadrul altor proiecte.

6. ACCESUL, RECTIFICAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

In calitate de persoana vizata, ai urmatoarele DREPTURI cu privire exclusiv la datele tale:
a) dreptul de acces la date conform art. 15 din Regulament;
b) dreptul de rectificare a datelor, conform art. 16 din Regulament;
c) dreptul de ștergere a datelor, conform art. 17 din Regulament;
d) dreptul la  restricÈ›ionarea datelor, conform art. 18 din Regulament;
e) dreptul la portabilitatea datelor, conform art. 20 din Regulament;
f) dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament;
g) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art. 22 din Regulament;
h) dreptul de a va adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si justiției.

Pentru intrebari, sugestii si cereri privitoare la formularul de consimtamant poti sa ne contactezi la: office@academiadedans.ro sau 0743040009.

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro