Noutati

Romania pe podium la Mondialele de Juniori II - vineri, 26 martie 2010

Romania pe podium la Mondialele de Juniori II


Vineri, 26 martie, la Moscova, steagul Romaniei s-a ridicat alaturi de cel al Rusiei la Campionatele Mondiale de Juniori II Standard, pentru perechea campionana nationala Vlad Paslariu- Eszter Pop. Ei au reusit sa obtina o clasare in premiera pentru Romania pe a treia treapta a podiumului, fiind invinsi doar de cele doua perechi reprezentante ale tarii gazda, rusii Nikita Doliuk-Irina Kiriukhina si Sergey Rozkhov-Marina Zakharova.

Vlad  Paslariu & Eszter Pop Vlad Paslariu & Eszter Pop Vlad Paslariu & Eszter Pop

Si vestile bune de la Moscova nu se opresc aici: vicecampionii Romaniei la aceeasi categorie de varsta, Istvan Bencze si Katinka Szasz, au reusit o minunata clasare pe locul al saptelea, fiind la doar 2 puncte de finala mondiala. Este pentru prima oara cand perechile romanesti obtin o clasare atat de buna la un Campionat Mondial, ele reusind sa invinga ambele perechi din Italia, Lituania, Danemarca, Germania, Slovenia, tari mult mai bine cotate in lumea dansului sportiv. Sa fie acesta inceputul unei noi ere a dansului sportiv romanesc? Speram ca da si ca cele doua perechi ne vor bucura in continuare cu clasari exceptionale, iar noi, echipa Fan Dance Club, ii felicitam cu drag. Multumim antrenorilor Catia si Giordano Vanone si lui Genny Favero si Federico di Toro care alaturi de antrenorii romani fac ca aceste lucruri sa devina posibile.

Va asteptam in perioada 19-22 aprilie 2010 la un nou seminar de pregatire cu Catia Vanone, Genny Favero si Federico di Toro.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro