Noutati

Ruud Vermej - pregatire la Udine - miercuri, 24 noiembrie 2010

Ruud Vermej - pregatire la Udine

In perioada 15-19 noiembrie 2010 sportivii nostri, Marius Hiruta si Andra Trasnea, proaspat intorsi din Polonia, au participat la cantonamentul de pregatire organizat de Giordano Vanone in Udine, Italia, cantonament ce l-a avut ca invitat pe marele profesor si psiholog Ruud Vermej. Acest antrenor de origine olandeza se ocupa de pregatirea unor mari campioni ca Michael Malitowski si Joana Leunis, Domenico Soale si Gioia Cerasoli, Slavik Kryklyvyy si multi altii.


"Este incredibil cum dansul ti se poate schimba fara sa se pomeneasca nici o secunda de tehnica. A fost o saptamana incredibila in care orele cu Giordano, cu Danielle si cu Ruud s-au completat perfect. Gio si Danielle au pus bazele tehnice, iar Ruud ne-a schimbat intreaga perspectiva despre dans si despre viata. Suntem cu mult mai motivati acum si speram ca imbunatatirile pe care le-am simtit noi sa se vada curand in rezultate", ne spune Andra.

"Am invatat ca dansul este strans legat de viata de zi cu zi si ca pentru dansa mai bine trebuie sa devenim oameni mai buni, sa ne cunoastem mai bine pe noi insine", ne declara Marius.

Poate in viitor Ruud Vermej va fi si invitatul Academiei de Dans!

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro