Noutati

Transylvanian DanceSport Grand Prix - duminică, 24 august 2014

Transylvanian DanceSport Grand Prix

Academia de Dans impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv, Federatia Mondiala de Dans Sportiv si Primaria Brasov organizeaza in perioada 19-21 Septembrie 2014 cel mai mare eveniment de Dans Sportiv, TRANSYLVANIAN Grand Prix 2014

Evenimentul reuneste la Brasov 4 competitii majore :

Campionatul Mondial de Profesionisti 10 Dansuri
Campionatul European de Tineret Standard
WDSF World Open Standard
WDSF World Open Latin

 

Brasovul va fi gazda celui mai mare regal de dans sportiv din tara.

Pe ringul amenajat in Sala Sporturilor din Brasov se vor intrece peste 600 de perechi de toate varstele si clasele valorice, provenind din peste 30 de tari. Desigur, la o asemenea valoare a concurentilor si arbitrajul trebuie sa fie pe masura, de aceea Academia de Dans Brasov a invitat o brigada formata din 70 de arbitri de top in lumea dansului sportive mondial, si ei provenind din toate colturile continentului, mai exact din 24 tari.

Nu aveti nici un motiv sa stati in casa pe 19,20 si 21 Septembrie, pentru ca spectacolul oferit de dansatori va fi de neuitat: se vor intrece in competitiile de tineret si adulti perechi ce se afla in mod constant in finalele competitiilor importante de peste hotare.

Vineri 19 Septembrie veti avea ocazia sa vedeti si sa sustineti perechile brasovene in lupta pentru titlu la Competitia Precompetitionala , precum si la categoriile Hobby, E, D si Open Basic si competitiile internationale Rising Star Standard si Latino .

De Sambata deja competitia va capata aura internatioanala despre care va vorbeam mai devreme, prin TGP Open Juniori I si II Standard, TGP Open Latino si, binenteles, punctual culminant al serii Campionatul Mondial de Profesionisti si WDSF World Open Standard, unde marii maiestrii ai scenei internationale ne vor introduce in atmosfera de poveste a celor 10 dansuri.

Nici ziua de Duminica nu va fi cu nimic mai prejos, pentru ca Juniorii vor dansa de data aceasta latino, Tineretul Standard si Adultii Latino (WDSF World Open Latin) si vom avea ocazia sa ii urmarim pe viitorii campioni europeni  (Campionatul European de Tineret Standard) in actiune chiar in orasul nostru.

Fara indoiala Transylvanian Grand Prix va fi cel mai mare eveniment sportiv al acestei toamne in Brasov, asa ca nu ezitati sa va alaturati si dumneavoastra iubitorilor dansului sportiv ce vor sustine perechile din Brasov si din tara in competitia cu celelalte perechi din lume.

Va asteptam

 

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro