Noutati

Transylvanian International Dance Cup - miercuri, 13 aprilie 2011

Transylvanian International Dance Cup

In acest week-end a avut loc la Baia Mare a doua editie a concursului international  Transylvanian International Dance Cup, organizat de clubul ProDance2000 din acelasi oras, concurs la care clubul nostru a fost reprezentat atat in randul arbitrilor, cat si in randul dansatorilor. Domnul Mircea Gavrila a facut parte din brigada de arbitrii, iar pe listele de start ale competitiei s-au regasit 3 perechi ale Fan Dance Club.

Nicky Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Nicky Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Nicky Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans Nicky Valusescu - Raluca Popa, Academia de Dans

 

 

 

 

 

 

 

 

La categoria Open Basic Standard 14-15 ani, Nicky Valusescu si Raluca Popa au urcat pe prima treapta a podiumului, iar Sebastian Mititelu si Diana Serb au obtinut locul al treilea, imbogatindu-si  palmaresul cu inca o clasare pe podium.
Aceleasi perechi s-au clasat la sectiunea latino pe locurile 9, respectiv 19, concurand cu 32 de perechi din toate colturile tarii.
Tot perechea Mititelu Sebastian si Serb Diana a concurat si la categoria D 12-15 ani, unde au fost la numai 2 x-uri de finala, clasandu-se pe locul 7.

Trecand la o categorie mai mare, ajungem la rezultatele perechii Muscalu Bogdan si Ana Negulescu, participand la clasa E 16-35 ani, atat la sectiunea standard, cat si la latino. Ei s-au clasat pe locul 14, respectiv 20, acumuland puncte pretioase pentru trecerea in clasa superioara.

Sebastian Mititelu & Diana Serb, Academia de Dans Brasov Sebastian Mititelu & Diana Serb, Academia de Dans Brasov Sebastian Mititelu & Diana Serb, Academia de Dans Brasov Sebastian Mititelu & Diana Serb, Academia de Dans Brasov

Ne vom indrepta atentia acum asupra concursurilor internationale, si anume sectiunile International Open Standard  si Latino ale categoriilor junior II, tineret si adulti.
Iata si rezultatele:
IDSF Open LATINO – Bratulescu Iulian – Ratiu Andreea – locul 30 (51 perechi)
IDSF Open STANDARD – Bratulescu Iulian – Ratiu Andreea – locul 27
                                   Zsigmond Robert – Pascu Andreea – locul 29
Tineret Open LATINO – Bratulescu Iulian – Ratiu Andreea – locul 7
Tineret Open STANDARD – Bratulescu Iulian – Ratiu Andreea – locul 7
                                      Zsigmond Robert – Pascu Andreea – locul 11
Juniori II Open LATINO – Nicky Valusescu – Raluca Popa – locul 12
Juniori II Open STANDARD – Nicky Valusescu - Raluca Popa – locul 8
                                         Mititelu Sebastian – Diana Serb – locul 10

Iulian Bratulescu & Andreea Ratiu, Academia de Dans Robert Zsigmond & Andreea Pascu, Academia de dans Brasov Iulian Bratulescu & Andreea Ratiu, Academia de Dans Robert Zsigmond & Andreea Pascu, Academia de dans Brasov Iulian Bratulescu & Andreea Ratiu, Academia de Dans

Iata ca aceste perechi fac fata cu brio si concurentei internationale, nu numai celei la nivelul tarii noastre, reusind clasari in semifinale, foarte aproape chiar de finala. Poate ca si prezenta lui Zoran Plohl la Baia Mare a avut un rol important, aceste perechi fiind antrenate periodic de perechea actuala campioana europeana Zoran Plohl si Tatsiana Lahvinovich, castigatori ai TIDC 2011. Alaturi de Marco Cavallaro si Joanne Clifton, ei au incantat audienta din Baia Mare cu show-uri de mare clasa.
Tot in cadrul TIDC a avut loc si Cupa Europeana de Profesionisti Standard, unde s-au impus Paolo Bosco si Silvia Pitton din  Italia, fiind urmati de Isaia Berardi si Cinzia Birarelli reprezentand aceeasi tara.

« Vezi toate noutatile

created by Antiq Design | www.antiq.ro